Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464555
Прогноз погоди
Безпека дорожнього руху
20 січня 2011 року 14:23
Відбулося засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху, де розглянуто та вирішено ряд питань щодо покращення руху транспортних засобів в цілому по місту Житомиру, а також безпеки руху на окремих ділянках вулиць міста.

Як поінформував начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Володимир Клинчук, комісійно вирішено збільшити відсічку на 12 сек. по вул. Л. Толстого на перехресті вул. В. Бердичівська – вул. Жуйка. На перехресті вул. Східна – вул. Ватутіна встановлено порядовий рух транспортних засобів і дозволено рух ліворуч та прямо з лівого ряду, ліворуч з середнього ряду і прямо та праворуч з правого ряду. На перехресті вул. Котовського – вул. Щорса відновлено табличку «напрямок дії руху праворуч» на червоне гасло. Дозволено правий поворот транспортних засобів з вул. М. Бердичівської на вул. Черняховського крім вантажного транспорту. Встановлено відповідну стрілку для здійснення правого повороту з вул. І.Кочерги на вул. Велику Бердичівську.

Крім того, на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху вирішили доручити управлінню комунального господарства міської ради встановити відповідні вказівні та обмежуючи швидкість транспортних засобів знаки та елемент примусового зниження швидкості руху «лежачий поліцейський» на вул. Черняховського, 48 в районі ЗОШ №32, облаштувати на початку 2-го кварталу 2011 року біля житлового будинку № 33/6 по вул. Перемоги дорожню кишеню для зупинки тролейбусів та перенаправити автобусні маршрути по вул. Перемоги замість вул. Старовільської, встановити додатково зелені стрілки для дозволу правого повороту транспортних засобів для покращення проїзду значної частини перехресть міста.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове