Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477044
Прогноз погоди
Відкриття Житомирського апеляційного адміністративного суду
19 січня 2011 року 15:31
19 січня 2011 року керівники області та міста взяли участь у відкритті Апеляційного адміністративного суду міста Житомира. Урочисту церемонію розпочали із привітальних пісень новорічно-різдвяного циклу у виконанні представників Господарського суду.

Міський голова Володимир Дебой звернувся із вітальним словом до працівників нової судової установи: «Я хочу побажати, щоб у нас була в основному лише досудова співпраця і залишалося більше часу на звичайні мрії та їх здійснення. Нехай судових справ буде небагато. Якщо ж і виникатимуть, то лише на досвід тим, хто зробив помилку, і на радість людям, інтереси яких захищатимуть. Приємно, що Житомир поступово стає центром не тільки області, а й центром, навколо якого групується центральна Україна. Дуже добре, що саме апеляційний адміністративний суд відкривається сьогодні в Житомирі. Це в першу чергу зручно житомирянам і сусідам міста та області».

Володимир Дебой подякував голові Житомирського апеляційного суду Катерині Франовській за те, що вона плідно працювала над відкриттям даної установи в Житомирі.

За словами Катерини Франовської, вже із сьогоднішнього дня розпочинається процесуальна діяльність новоствореної судової установи, яку здійснюють 10 суддів.

Житомирський апеляційний адміністративний суд знаходиться на 3, 4 та 5 поверхах Господарського суду Житомирської області. Установа прийматиме звернення не лише від громадян Житомира, а й від мешканців Рівненської області.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare