Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477071
Прогноз погоди
Відбувається обряд Водохрещення
19 січня 2011 року 13:16
19 січня 2011 року житомиряни мали змогу взяти участь у святковому богослужінні та освячені води, які проходили у Міському гідропарку. Присутніми були керівництво міста Житомира, представники духовенства, ЗМІ та громадськість міста.

Міський голова Володимир Дебой привітав житомирян та поділився враженнями: «Для мене це також велика подія. Адже я не вперше приймаю таке водяне хрещення. Сьогодні ми хотіли зробити так, щоб це було зручно для всіх вас. Я хочу, щоб у Житомирі та всій державі було більше здорових людей, у першу чергу – здорових духовно, і безумовно, фізично. Я впевнений, що ця благословенна вода тому сприяє. Будьте благословенні!».

Після освячення води отець Богдан, настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору, побажав: «щоб ми жили у великій, єдиній віруючій родині і були всі благословенні Богом. А всім, хто буде сьогодні приймати благословення через цю воду, нехай Господь дасть свої великі милості».

Всі бажаючі житомиряни змогли скупатися в ополонці на річці Тетерів. На пляжі працювали палатки для переодягання з обігрівачами та торгівельна точка, де всі присутні могли зігрітися гарячим чаєм, кавою та скуштувати тістечка. Також про комфорт і безпеку житомирян подбала муніципальна міліція, управління МНС та працівники швидкої допомоги.

Сьогодні, святом Водохреще завершується цикл Новорічно-Різдвяних свят.








Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare