Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
Міська ялинка для обдарованої молоді
6 січня 2011 року 14:16
6 січня 2011 року відбулося новорічне свято для обдарованої молоді міста Житомира. Захід відбувся  у рамках великого проекту «Від Миколая до Різдва», започаткованого Міською радою жінок.

На свято у Палац культури були запрошені юні художники, спортсмени, які принесли славу місту, переможці творчих конкурсів музичних шкіл, переможці предметних олімпіад та переможці МАН.

«Від імені міського голови Володимира Дебоя, від імені Житомирської міської ради вітаю усіх присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. Мені надзвичайно приємно бути у цій залі разом із гордістю нашого міста – з кращими школярами. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашого міста. Я переконаний, що серед вас є майбутні Корольов та Ріхтер», - зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський та побажав, щоб усі дитячі сподівання втілилися у життя.

Голова Міської ради жінок Олена Дікова-Фаворська звернулася до дітей із словами вітання: «Я дуже хочу, щоб ваш талант набув нового натхнення, щоб ваші здобутки прославляли наше славне місто Житомир. Бажаю вам та вашим родинам добра і затишку».

О.Дікова-Фаворська подякувала усім, хто йде поруч з дітьми, хто доклав зусиль, щоб вони здобули перемоги: батькам, вчителям та наставникам.



Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове