Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476970
Прогноз погоди
Незабаром – відкриття нового відділення дитячої міської лікарні
5 січня 2011 року 18:10

5 січня керівники області та міста оглянули новий корпус дитячої міської лікарні по вул. Шевченка, 2.

Його будівництво знаходиться на фінальній стадії і невдовзі використовуватиметься як нове інфекційне відділення на 30 ліжок.

У найближчих планах – завершення будівельно-монтажних робіт, облаштування комфортабельних палат для перебування дітей і їх батьків та встановлення медичного обладнання. Нині виконано 77% робіт від проектної вартості об’єкта.

За словами голови держадміністрації Сергія Рижука, міська та обласна влада забезпечили будівництво самого корпусу, а кошти на устаткування повинно надати Міністерство охорони здоров’я України.

Заступник міського голови Олександр Бочковський зазначив: «Таке інфекційне відділення, у якому будуть сконцентровані абсолютно усі фахівці, має дуже велике значення. Тому, використовуючи базу дитячої міської лікарні, ми зможемо надавати спеціалізовану допомогу дітям прямо тут на місці. Ми готові працювати, як тільки будівельники завершать свою роботу. Адже частина устаткування уже закуплена».

Офіційно завершити будівництво об’єкта щодо розширення міської дитячої лікарні влада планує у  червні 2011 року. Для цього необхідно ще 7,4 млн. грн. Сума коштів включає і купівлю необхідного найсучаснішого медичного устаткування.

Втілення проекту будівництва щодо розширення міської дитячої лікарні розпочалося у 1998 році. З початку його реалізації використано 13064,7 тис. грн. коштів міського та державного бюджетів.

Саме ж рішення щодо будівництва було прийняте виконавчим комітетом від

10.12.1987 року. Для цього міській лікарні додатково виділено земельну ділянку площею 1986,6 кв. м.

 



Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare