Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5524
візитів всього: 464702
Прогноз погоди
У Новорічну ніч у Житомирі народилося 18 немовлят
1 січня 2011 року 17:15

Свій перший робочий день у Новому 2011 році Житомирський міський голова Володимир Дебой розпочав із відвідування пологових будинків міста. Він разом із дружиною Тетяною Дебой привітали породіль із народженням діток та вручили Новорічні подарунки.

 
«Я з радістю у мій перший напівробочий, святковий, день побував у пологових будинках. Мене переповнюють почуття, тому що саме тут, народжується нове життя. Я щиро вдячний медичному персоналу за їх нелегку працю. Дякую мамам, що подарували державі нових громадян», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

 

Міський голова також відмітив, що у медичних закладах створені усі умови для народження здорових діток: у відділеннях тепло, чисто, працюють професіонали. У пологових будинках не чути плачу дітей і хвилювань мам – новонароджені постійно знаходяться поряд із мамою. А це означає, що дітям комфортно, мамам зручно і всі здорові.

 

«Завжди є можливість рухатися вперед: окрім сучасного обладнання, треба запроваджувати новітні технології. Але бажаю усім якнайменше ускладнених пологів без застосування складного обладнання. Нехай діти народжуються здоровими!», - побажав міський голова.

 

Представники ЗМІ звернулися із запитанням і до дружини міського голови, як до професіонала.

«Сьогодні Новий рік і я з задоволенням подивилася, у яких умовах народжують сьогодні жінки. Створені чудові умови: тут дійсно красиво, тепло, а головне – зручно», - поділилась Тетяна Дебой.

У двох пологових будинках Житомира – Обласному центрі матері та дитини та у пологовому відділенні Центральної міської лікарні №1 – створені усі умови для народження здорових дітей: забезпечено сумісне перебування матері і дитини у пологовій кімнаті, вільний доступ членів родини до породіллі та новонародженого, ранній контакт "шкіра до шкіри" новонародженого і матері, а в окремих випадках – новонародженого і батька.

У новорічну ніч у місті Житомирі з’явилося на світ 18 новонароджених житомирян: 5 дівчаток і 2 хлопчики – в Житомирському обласному центрі матері та дитини та 7 хлопчиків і 4 дівчаток – в ЦМЛ №1.

 
Забезпечено сумісне перебування матері і дитини у пологовій кімнаті

Ранній контакт "шкіра до шкіри" новонародженого і матері, а в окремих випадках – новонародженого і батька.

Міський голова разом із дружиною вітають батьків із народженням дитини та Новорічними святами

Вітаємо із народженням двійні!

Стали батьками у Новорічну ніч


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове