Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477122
Прогноз погоди
Новий рік у Житомирській дитячій лікарні
30 грудня 2010 року 17:56
Напередодні Нового року, 30 грудня, заступник міського голови Олександр Бочковський відвідав Житомирську міську дитячу лікарню по вулиці Шевченка.

Дід Мороз та Снігуронька привітали маленьких пацієнтів: «З Новим роком вас вітаєм! Він ступає на поріг. У житті вам всім ми зичим тільки радісних доріг! Щастя, здоров’я, щасливої долі бажаємо в ці святкові дні!»

Кожна дитина лікувального закладу отримала святковий подаруночок від Діда Мороза, Снігуроньки та міського голови Володимира Дебоя.

Олександр Бочковський разом із Дідом Морозом та Снігуронькою відвідали усі відділення лікувального закладу, не обминувши увагою жодного підопічного.

«Від імені міського голови Володимира Дебоя і всієї міської ради вітаю вас із наступаючими різдвяними святами! Бажаю, щоб усі були здорові не тільки у наступному році, а й завжди! Новий рік же бажаю кожному зустріти вдома за родинними столом», – звернувся до дітей та їх мам Олександр Бочковський. Також заступник міського голови привітав весь медичний персонал лікарні та побажав якомога менше пацієнтів та якомога вищих заробітних плат.

Вірші, хороводи та дитячий сміх – саме така атмосфера панувала 30 грудня у Житомирській міській дитячій лікарні.













Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare