Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482217
Прогноз погоди
У Житомирі прийнято бюджет міста на 2011 рік
29 грудня 2010 року 17:49
29 грудня 2010 року відбулося друге пленарне засідання другої сесії Житомирської міської ради. Депутати прийняли міський бюджет на 2011 рік, затвердили Регламент міської ради, Положення про постійні комісії Житомирської міськради, а також Положення про акредитацію представників ЗМІ при Житомирській міській раді.

Засідання сесії міської ради розпочалось із привітань Діда Мороза та Снігуроньки. «Меру нашому Дебою – щоб в роботі не було збою! Депутатам – працювати, про народ не забувати, ще й зарплати піднімати!», – з такими побажаннями виступив Дід Мороз.

Міський голова Володимир Дебой та голова облдержадміністрації Сергій Рижук особисто привітали Почесних громадян міста 2010 року. Володимир Михайлович зазначив, що житомиряни мають честь жити і працювати разом із такими талановитими, легендарними людьми.

За словами Володимира Дебоя, Україна вперше має унікальну єдність системи влади Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів. «Це додасть сили, конструктивізму і налаштує міську раду на серйозну роботу», – повідомив міський голова.

Сергій Рижук зазначив, що облдержадміністрація допоможе міській раді фінансово для наведення порядку в житлово-комунальній сфері Житомира, а також підтримає місто як культурно-адміністративну столицю області, що повинна розквітати і здобувати авторитет.

Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare