Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476987
Прогноз погоди
На засіданні міськвиконкому погоджено проект міського бюджету на 2011 рік
28 грудня 2010 року 20:20
 В.о. директора департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради Лозинська Н.В. доповіла, що загальний обсяг доходів міського бюджету на 2011 рік складає 653,5 млн. грн., що менше в порівнянні з 2010 роком. В ході обговорення, міський голова Володимир Дебой відзначив, що департамент бюджету та фінансів повинен здійснювати планування, моніторинг та контроль фінансів і бути відповідальним за виконання бюджету.

Важливим завданням залишається пошук джерел наповнення бюджету. Одним з шляхів вирішення цього питання є проведення роботи по спонуканню до реєстрації підприємств за місцем ведення їх діяльності. Так, після переговорів міської влади з керівництвом підприємств «Обербетон» та «Золотий каравай»,  у 2011 році вони мають зареєструватися у Житомирі, що дозволить спрямувати податки з цих підприємств до міського бюджету.

У 2010 році незадовільною була робота по ліквідації заборгованості підприємств із заробітної плати. Міська влада повинна уважно слідкувати за тим, щоб не видавалися дозволи на оренду землі, приміщень тим субєктам господарювання, які мають заборгованість із заробітної плати. При цьому вони здійснюють продаж обєктів власного майнового комплексу та проводять успішне будівництво. Вже сьогодні є позитивні приклади з ситуацією щодо погашення такої заборгованості на заводі «Нестандартного устаткування», який задля розвитку підприємства виплатив заробітну плату працівникам. Це соціальний захист житомирян та наповнення бюджету.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare