Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464505
Прогноз погоди
Новорічне свято у школі-інтернаті
27 грудня 2010 року 14:06
Новорічних свят чекають усі діти, а ще більше вони сподіваються на новорічні дива. Довгоочікувана «Казкова зустріч» відбулася і у Житомирській загальноосвітній школі-інтернаті для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти подорожували у чарівну казку, де їх зустріли сучасні казкові герої. Школярі грали, визволяли новорічні подарунки від злих чар, співали, танцювали, а наприкінці свята отримали від Діда Мороза подарунки.

На шкільне Новорічне свято до вихованців школи-інтернату із солодкими подарунками та найкращими побажаннями завітали заступник міського голови Олександр Бочковський, радник міського голови Тамара Олійник та директор міського Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Заступник міського голови Олександр Бочковський привітав дітей із наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим та побажав здійснення усіх дитячих мрій.

О.Бочковський також пригадав, що на місці інтернату раніше був дитячий оздоровчий табір, де він у дитинстві часто відпочивав влітку. Тому побажав дітям, окрім гарних успіхів у навчанні, гарного відпочинку, багато нових друзів та оптимізму.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради

О.Бочковський вітає дітей із наступаючими Новорічними святами

Діти переглядають концертну програму

Гості свята

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове