Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477018
Прогноз погоди
Привітали найкращих спортсменів 2010 року
23 грудня 2010 року 17:43
Привітали найкращих спортсменів 2010 року

23 грудня у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулася святкова зустріч, приурочена підсумкам спортивних здобутків 2010 року. Керівники міста та області привітали спортивних призерів міжнародних олімпіад, чемпіонів України 2010 року та кращих тренерів Житомирщини.

Мер міста Володимир Дебой нагородив лауреатів у номінації «Разом з олімпійцями» та вручив стипендії Житомирського міського голови  перспективним та обдарованим спортсменам.

«Для мене було б великим щастям, якби спорт починався з фізкультури, з двора, дитячого садочка, зі школи. І тоді б ми мали справжню еліту спортсменів, яка б росла на теренах нашого міста, нашої Житомирської області і якою ми будемо пишатись. А сьогодні я з великим задоволенням вітаю лауреатів 2010 року. Здоров’я, добра, щастя і подальших перемог! Зі святом!», – привітав перспективну молодь Володимир Дебой.

Заслужений тренер України Микола Денисов висловив подяку міській раді та особисто Володимиру Михайловичу: «З вашою допомогою ми впевнені, що житомирська земля не збідніє на таланти».

Зі свого боку міський голова зазначив, що Житомир, як столиця області, має розвивати спорт і будувати спортивні майданчики та стадіони.
































































































Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare