Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477339
Прогноз погоди
Засідання Сімейного клубу для прийомних батьків та батьків-вихователів м. Житомира
16 грудня 2010 року 16:26
Засідання Сімейного клубу для прийомних батьків та батьків-вихователів м. Житомира


На базі відділення Клініки дружньої до молоді за участю заступника Житомирського міського голови О.М.Бочковського відбувся круглий стіл „Аспекти функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», учасниками якого стали батьки-вихователі та прийомні батьки м. Житомира.
Організатори заходу: Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Батьки-вихователі та прийомні батьки під час спілкування із заступником міського голови мали можливість розказати про свої досягнення у вихованні дітей та визначити проблемні ситуації, які виникають у сім’ях.
Також відбулася бесіда „Поговоримо щиро”, яку провела для батьків лікар-дерматовенеролог відділення Клініка дружня до молоді І.М.Лобачевська щодо вікових фізіологічних та психологічних особливостей розвитку дітей, під час якої учасники активно обговорювали проблеми статевого виховання підлітків.
Підняті проблеми є актуальними для кожної сім’ї, зокрема для прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу. Сьогодні у Житомирі функціонує 12 прийомних сімей та 5 будинків сімейного типу.
Вирішуємо проблеми разом!




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare