Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477495
Прогноз погоди
93 молодих людей стали випускниками Школи місцевого самоврядування
15 грудня 2010 року 18:27
15 грудня в сесійній залі Житомирської міської ради відбулося вручення сертифікатів учням Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування». Випускниками цьогорічного курсу стали 93 молодих людей – представників майже усіх вищих навчальних закладів міста Житомира.

Міський голова Володимир Дебой вручив випускникам сертифікати про успішне закінчення «Школи місцевого самоврядування» та побажав молоді гарного працевлаштування.

«Я гордий і радий з того, що у Житомирі є Школа місцевого самоврядування. Сподіваюся на подальшу конструктивну співпрацю, з огляду на те, що ви є безпосереднім кадровим резервом органів місцевого самоврядування. Хочу, щоб навчання у школі зіграло непересічну роль у вашому подальшому життя та працевлаштуванні», - зазначив В.Дебой.


Школа місцевого самоврядування» - це постійнодіючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради.
Засновниками Школи є Житомирське міське об’єднання «Дирекція молодіжних програм» та Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.


Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare