Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481128
Прогноз погоди
Зустріч керівництва міста з ліквідаторами аварії на ЧАЕС
14 грудня 2010 року 15:19

14 грудня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулася зустріч керівництва міста з ліквідаторами аварії на ЧАЕС та дружинами загиблих. Під час зустрічі учасники звернули увагу на те, що держава не виконує у повному обсязі закони щодо соціального захисту потерпілих на ЧАЕС. Особливо страждають вдови ліквідаторів, їх діти та внуки. Це проблеми компенсаційних  виплат, забезпечення медикаментами, а також ставлення до їх проблем з боку громадськості.

За вагомий особистий внесок у ліквідацію та проявлену мужність ліквідаторів нагороджено грамотами виконавчого комітету міської ради. Нагородження проводили перший заступник міського голови Галина Семенець та заступник міського голови Іван Заінчковський.

«Ми всі розуміємо, що збитки від аварії доведеться відшкодовувати ще дуже довго. Але пам'ять наша живе. Ми доземно схиляємося у подяці перед ліквідаторами цієї страшної  катастрофи, перед живими і перед пам’яттю до часу померлих від радіаційного смерчу», - зазначила Г.Семенець.

Також перший заступник міського голови зазначила, що в Житомирі проживає понад 3300 ліквідаторів аварії. Їм виплачено у повному обсязі  вартість продуктів харчування, проїзд на санаторно-курортне лікування, компенсації  за невикористані путівки, за щорічну допомогу по оздоровленню, виплати потерпілим дітям і їх батькам. Міська рада проводить постійні засідання комісій щодо організації оформлення документів та вирішення спірних питань, пов’язаних із видачею посвідчень постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.






Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare