Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464483
Прогноз погоди
До Міжнародного дня інвалідів
3 грудня 2010 року 15:19
3 грудня 2010 року у прес-центрі міської ради відбулася зустріч керівництва міста з представниками громадських організацій інвалідів.

Секретар міської ради Наталія Леонченко, перший заступник міського голови Галина Семенець та заступник міського голови Іван Заінчковський привітали присутніх з Міжнародним днем інвалідів та відзначили керівників та активістів громадських організацій інвалідів за їх сумлінну працю та значний особистий внесок у справу трудової і соціальної реабілітації інвалідів.

“Я пишаюся тим, що всі люди, інтереси яких ви сьогодні представляєте, готові активно співпрацювати і ідуть на діалог із владою”, - зазначила секретар ради Н.Леонченко.

Вона також наголосила, що влада і надалі буде продовжувати щоденну роботу з людьми, які потребують підтримки.

Зокрема, у планах міської влади - збільшення кількості тролейбусів із низьким підйомом, забезпечення вільного доступу до громадських місць, створення комфортних житлових умов для людей з обмеженими можливостями.

Наталія Леонченко також відзначила активну позицію депутата Нелі Ковалюк, завдяки якій у міській раді облаштовується туалетне приміщення для потреб людей з обмеженими можливостями пересування. Вивчається можливість монтування ліфта у старому архітектурному приміщенні міськради.

У свою чергу від імені інвалідів зі словами вдячності виступила голова обласної організації УТОГ Віра Евіна.

“Ми вдячні міській владі за постійну підтримку та допомогу. У Житомирі створене управління праці та соціального захисту населення, яке допомагає вирішити наші проблеми. Місто допомагає у забезпеченні безперешкодного доступу глухих до інфраструктури, зокрема, оплачує проїзні квитки для наших перекладачів. За 45 років вперше за кошти міської ради проведено ремонт фасаду будинку культури. ”, - зазначила В.Евіна.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради
Секретар міської ради Наталія Леонченко, перший заступник міського голови Галина Семенець та заступник міського голови Іван Заінчковський привітали присутніх з Міжнародним днем інвалідів
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове