Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482214
Прогноз погоди
У Житомирі пройшла загальноміська акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
30 листопада 2010 року 17:04
30 листопада 2010 р. за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя у приміщенні Палацу культури відбулася загальноміська акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Організатор акції: Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управління освіти Житомирської міського ради.

“Мета цього заходу - формування позитивного світогляду, мотивації до здорового способу життя серед підлітків, дітей та молоді, привернення уваги до проблем профілактики негативних явищ, утвердження цінностей здорового способу життя”, - зазначила директор Центру соціальних служб для сімїх, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Під час акції відбулися такі заходи:
1.Запалення стрічки-застороги;
2. Підведення підсумків виставки-конкурсу, нагородження переможців;
3.Виступ інтерактивного театру „Персона” Житомирського інституту медсестринства – переможця ІІІ міського фестивалю інтерактивних театрів „Ми обираємо майбутнє”.

У рамках Акції у фойє Палацу культури діяла виставка-конкурс малюнків, плакатів та коміксів „За здоровий спосіб життя”. Всього у конкурсі взяло участь 94 особи віком від 8 до 23 років, які представили 103 роботи.

Переможці конкурсу:
І місце – Томашевська Марина, Житомирська міська гімназія №3, 10-Б кл. за роботу „Чи буде здоровим наступне покоління, залежить від нас вже сьогодні”.
ІІ місце – Громовий Віталій, Житомирський ліцей ім. М.О. Щорса №25, 3 –А кл. за роботу „Здоровий світ”.
ІІІ – Волковська Катерина, ЗОШ №5, 1 кл.за роботу „Наші друзі-помічники”.
ІІІ – Наумчук Оксана, Житомирська гуманітарна гімназія №1, 9-Б кл. за роботу „Здорове харчування”.

Переможці у номінаціях:
Номінація „Неординарність висвітлення теми”: Гофман Борис, ЗОШ №21, 7-А кл. за роботу „Корабель”VICTORY”.
Номінація ”Ти сам відповідаєш за своє майбутнє”: Алексерова Лідія, Житомирський ліцей ім. М.О. Щорса №25, 10-Б кл. за роботу: „Скільки коштує твоє життя”.
Номінація „Моя філософія”: Артемчук Олександра, Житомирська міська гімназія№23, 10-Б кл. за роботу ”Не став на собі хрест!”.
Номінація "Дорослий погляд на здоров’я": Ковалевська Анастасія, ЗОШ №28, 1-Бкл. за роботу: „Танці – це здоров’я”.

Крім переможців, призерів та номінантів, було вручено 10 заохочувальних призів для учасників конкурсу від громадської організації „Атмосфера +”, для безкоштовного відвідування інтернет-клубу.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare