Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482504
Прогноз погоди
Підготовка міста до погіршення погодних умов
26 листопада 2010 року 17:35
 24 листопада відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядок денний було винесено питання про вжиття заходів щодо підвищення рівня готовності органів управління та сил цивільного захисту міста у разі погіршення природних умов, пов’язаних з випаданням великої кількості снігу та сильної ожеледі та ситуацію, що може скластися внаслідок відключення від газо- та електропостачання об’єктів життєзабезпечення міста.

 Начальник управління з НС та ЦЗ Дідківський М.В. вказав на низку чинників природного характеру, що призводять до надзвичайних ситуацій, зокрема сильні снігопади та ожеледь і наслідків, що їх спричиняють. Він також поінформував присутніх про проведену підготовчу роботу для забезпечення життєдіяльності міста. Як зазначив начальник КП «Управління автомобільних шляхів» Гаврилюк В.М, 32 одиниці снігозбиральної техніки готові до використання.

 Загальний перелік питань, які вимагають уваги в цей період означив заступник міського голови Боровець М.П. Зокрема, це питання прибирання закріпленої території підприємств, установ, організацій міста, суб’єктів підприємницької діяльності, закладів харчової, соціально-побутової сфери та ін. У разі виникнення складних погодних умов організувати залучення додаткової техніки для зимового утримання вулиць та техніки й особового складу гарнізонів для ліквідації стихійних природних явищ.

 З метою недопущення надзвичайних ситуацій внаслідок відключення від газо- та електропостачання об’єктів життєзабезпечення міста було вирішено активізувати роботу з боржниками за одержані послуги, включаючи досудову і претензійну роботу з усіма категоріями споживачів. Актуальним залишається питання втілення енергозберігаючих технологій.

 

 Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare