Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477361
Прогноз погоди
Міське керівництво зустрілося з працівниками КВЖРЕПів
26 листопада 2010 року 16:24
26 листопада 2010 року перший заступник міського голови Галина Семенець та заступник міського голови Микола Боровець у міському палаці кульутри зустрілися з працівниками КВЖРЕПів, від роботи яких залежить чистота, порядок та благоустрій у нашому місті. Нараді передувало детальне ознайомлення з роботою комунальних підприємств з виїздом на кожен об’єкт.

Перша інформація, яка прозвучала, викликала шквал оплесків в залі, оскільки перший заступник міського голови Галина Семенець повідомила працівникам КВЖРЕПІВ, що найближчим часом їм буде ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати.

Заступник міського голови Микола Боровець зазначив, що загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам житлових підприємств сягає 996 тисяч гривень. На виникнення такої суми боргу вплинула низка причин, одна з яких – це борг держави по пільгам та субсидіям. На виникнення такої ситуації вплинула і невідповідність розміру тарифів фактичній собівартості послуг.

Втім основний резерв для ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати – це кошти, яке заборгувало населення за отримані послуги. Близько 40 мільйонів гривень – борг жителів за житлово-комунальні послуги. З них 9 мільйонів гривень – борг городян за послуги з обслуговування житлового фонду.

На ліквідацію заборгованості населенням потрібно зосередити усю свою роботу – закликав працівників КВЖРЕПів Микола Боровець, пообіцявши їм матеріальне стимулювання за виконання цього завдання.

Жителі міста повинні зрозуміти, що за отримані житлово-комунальні послуги потрібно розраховуватися вчасно та повному обсязі. Тим, кому це не по кишені, варто звернутися за адресною допомогою, яку держава надає малозабезпеченим сім’ям у вигляді субсидій. Проте, як зазначив Микола Боровець, половина з тих, хто не платить за послуги, - люди далеко не бідні.

Окрім того, як розповів Микола Боровець, найближчим часом делегація з нашого міста відправиться в Вінницю, щоб вивчити позитивний досвід наших сусідів: як налагоджені партнерські відносини між владою, бізнесом і тими, хто надає послуги; як вирішено проблему з виплатою заробітної плати комунальникам; як організовано прибирання міста та вирішується питання благоустрою міста.

Розпочалася зустріч з приємної новини і закінчилася вона приємним сюрпризом. Двірникам показали спецодяг – новенькі куртки та жилети, які кожен із них отримає упродовж десяти днів.

Працівникам КВЖРЕПів була дана можливість висловити свої проблеми. Ще довго після закінчення зібрання вони не відпускали заступників міського голови, підходили до них, спілкувалися. Така зустріч перша, але не остання – пообіцяв заступник Житомирського міського голови Микола Боровець.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare