Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476986
Прогноз погоди
Клуб «Вечірня жіноча гімназія» набирає обертів
24 листопада 2010 року 17:17
24 листопада 2010 року для учениць Житомирського вищого професійного училища відбулося відкриття Клубу «Вечірня жіноча гімназія», основним завданням діяльності якого є формування високої культури, гармонійного розвитку особистості та творчих здібностей молоді. До участі в діяльності Клубу залучені насамперед дівчата з особливими потребами та із сімей, що потребують соціальної підтримки. При відкритті Клубу директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко ознайомила слухачок з основними напрямками Програми, за якою будуть відбуватися заняття.

Багатогранність занять засвідчується реалізацією таких курсів, як: „Мистецтво спілкування”, „Основи народознавства та правознавства”, „Етика і психологія сімейного життя”, „Психологія особистості”, „Бути здоровою – модно”, «Знайомство з видатними жінками Житомирщини»тощо.

Клуб бажає дівчаткам, щоб отримані знання стали хорошим підґрунтям для їх особистого щастя.


Житомирський міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare