Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477095
Прогноз погоди
Заборгованість із зарплати: є позитивні зрушення
24 листопада 2010 року 12:11
Відбулося засідання комісії міськвиконкому з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати. На засідання було запрошено керівників 13 підприємств-боржників, але з'явилося лише 4.

Характеризуючи ситуацію, що склалася в місті із заборгованістю по заробітній платі, голова комісії Іван Заінчковський зазначив, що починаючи з липня місяця у місті намітилася позитивна тенденція щодо погашення заборгованості по заробітній платі.

“Станом на 1 липня поточного року заборгованість з виплати зарплати по місту Житомиру складала 22,9 млн. грн. Завдяки тісній співпраці відповідних служб, які присутні на засіданні, вжитих заходів керівниками підприємств вдалося скоротити заборгованість за липень-вересень на 8,2 млн. грн. Разом з тим субєктами господарювання у жовтні місяці поточного року допущено збільшення заборгованості на 270 тис.грн.”, - зазначив І.Заінчковський.

Заступник міського голови Іван Заінчковський наголосив, що питання своєчасної виплати працівникам зарплати сьогодні перебуває на особливому контролі Уряду. Поставлені чіткі вимоги — погасити заборгованість по економічно-активних підприємствах до кінця поточного року. Тому на засідання були запрошені підприємства-боржники для визначення шляхів ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати.

Інформацію по підприємствах, які проігнорували комісію і не аргументували свою відсутність, прийнято рішення направити до прокуратури м. Житомира. Серед таких підприємств:
ВАТ “Вібросепаратор”;
ВАТ “Верстатуніверсалмаш”;
ВАТ “Житомирнерудпром”;
СП МЖК “Інтернаціоналіст”;
КП ”Верстатреммаш”;
ЗАТ “Міскрембуд”;
Колективне виробничо-торгівельне підприємство “Фабрика Трикотажниця”;
ВАТ Житомирське спеціалізоване підприємство робіт по механізації;
СП “САН” у формі товариства з обмеженою відповідальністю.

Станом на 1 листопада у місті Житомирі 75 підприємств мають заборгованість по своєчасній виплаті заробітної плати, 65 з них – економічно-активні.

Управління по звязках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare