Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481621
Прогноз погоди
Спортсмени Житомира у черговий раз доводять свої блискучі можливості у Національних турнірах.
19 листопада 2010 року 16:01
Спортсмени Житомира у черговий раз доводять свої блискучі можливості у Національних турнірах.

Спортсмени Житомира у черговий раз довели свої блискучі можливості на чемпіонаті України з карате у віковій категорії від 14 до 20 років. Паралельно з цими змаганнями, які відбувалися у м.Горлівка (Донецька обл.), відбувся і III етап Кубку України по карате серед усіх вікових категорій.
Турнір проходив за правилами найскладнішої і найпрестижнішої у світі версії WKF, що займає третій рядок у рейтингу популярності різних видів спорту у світі.
Всього в турнірі взяли участь більше 300 спортсменів з 14 областей України, а також дві команди з Російської Федерації. Житомирщина була представлена спортивним клубом «Джитте» під керівництвом президента клубу Д.Є.Корягіна з обласного центру, і в кінцевому результаті зайняла третє загальнокомандне місце – 5 перших, 2 других, 7 третіх місць.
Найуспішнішою по числу завойованих нагород стала Олександра Корягіна у категорії дорослих і серед 18-20-річних дівчат. ЇЇ перемоги були принципово вагомими на цьому чемпіонаті, оскільки дісталися у двобої з особливо титулованими суперниками.
Ще одне «золото» у скарбничку клубу приніс Єгор Корягін – вже всьоме у цьому році. Юний спортсмен виграв практично усі турніри, у яких брав участь, змінивши три категорії (з 52 до 63 ) у 2010 році.
Чемпіонами стали також Нікіта Денисов («золото» в ката та «бронза» у вільних поєдинках), Оксана Сушко («золото» в поєдинках і «бронза» в ката), Єлізаров Віталій, Кравчук Роман (по 1 «сріблу» та «бронзі»).





























































Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare