Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482623
Прогноз погоди
Відбулася нарада на будівництві лікувального корпусу Центральної дитячої міської лікарні
16 листопада 2010 року 13:49
Відбулася нарада на будівництві лікувального корпусу стаціонару Центральної дитячої міської лікарні

   Відбулася нарада на будівництві лікувального корпусу стаціонару Центральної дитячої міської лікарні за участю голови облдержадміністрації Рижука С.М., першого заступника голови ОДА Олещенка М.М., житомирського міського голови Дебоя В.М., начальника управління охорони здоров’я ОДА Толстанова О.К., начальника управління охорони здоров’я міської ради Суслика М.П.

      На нараді обговорювались питання щодо проведення будівельно-монтажних робіт лікувального корпусу та завершення об’єкту будівництва до першого січня 2011 року

    На сьогоднішній день в місті функціонує лише 60 ліжок для надання медичної допомоги дітям з інфекційною патологією на базі ЦМЛ №2 м. Житомира, яка обслуговує доросле населення.

На період епідемії сезонного грипу та ГРВІ профільні відділення закриваються і перепрофільовуються в інфекційні, така ситуація зумовлює складність надання кваліфікованої спеціалізованої допомоги хворим з хронічними захворюваннями в стадії загострення. 

    У м. Житомирі з 1992 року ведеться будівництво об'єкту «Розширення дитячої міської лікарні на вул. Шевченко, 2, м. Житомир - будівництво», в якому планується розмістити спеціалізовані інфекційні, реанімаційне відділення, лабораторії та діагностичне відділення. На даний час будівельно-монтажні роботи виконані більш, ніж на 77%.

   Введення в дію лікувального корпусу ЦДМЛ дасть можливість сконцентрувати всі види медичної допомоги дітям в одному місці; підвищити якість, ефективність та доступність медичної допомоги хворим дітям.

     Відповідно до кошторисних розрахунків вартості будівництва для завершення будівельно-монтажних робіт по розширенню Центральної дитячої міської лікарні у 2010 році передбачено кошти в розмірі 4,6 млн. грн. у тому числі субвенція з Державного бюджету 3,4 млн.грн.. Для передачі цілісного майнового комплексу під монтаж медичного обладнання необхідно ще 1,0 млн.грн.

   Міський голова В.М.Дебой заявив, що докладе максимум зусиль для завершення будівництва і запевнив, що на співфінансування з міського бюджету буде виділено більше 1,0 млн.гривень. 

    Голова Житомирської обласної державної адміністрації Рижук С.М. поставив завдання перед будівельниками закінчити всі будівельно – монтажні роботи на об’єкті до кінця поточного року та передати будівлю для укомплектування медичним устаткуванням та обладнанням.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare