Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477489
Прогноз погоди
Відновлено роботу Інтернет-приймальні міського голови
15 листопада 2010 року 16:17
Шановні житомиряни, звертаємо вашу увагу, що відновлено роботу Інтернет-приймальні міського голови

Впродовж останнього року Інтернет-приймальня міського голови на офіційному сайті Житомирської міської ради не була актуалізована через уникнення дублювання звернень у зв’язку з відкриттям особистого сайту міського голови.

Враховуючи підвищену увагу до цієї рубрики зазначаємо, що ваші звернення розглядаються особисто міським головою та будуть враховані у роботі міської ради та її виконавчого комітету. Попередні роз’яснення користування рубрикою були аналогічними подібним Інтернет-зверненням на сайтах Президента України та Кабінету Міністрів України.

Якщо Ви бажаєте офіційно звернутися до Житомирського міського голови, то згідно з Законом України "Про звернення громадян" , Вам необхідно особисто або поштою надіслати лист за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 4/2, м. Житомир, 10014, або викласти своє звернення на особистому прийомі згідно графіка прийому громадян міським головою.

На яку адресу звертатися з письмовим зверненням до Житомирського міського голови
Житомирському міському голові Дебою В.М.
майдан імені С.П.Корольова, 4/2
м. Житомир, 10014


Як правильно оформити звернення?
Відповідно до статті 5 Закону України “Про звернення громадян” у зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.

Як дізнатися про наслідки розгляду звернення, надісланого на адресу міської ради
Телефон для довідок за зверненнями громадян: 48-12-05


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare