Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 482295
Прогноз погоди
Відродження традицій спортивного орієнтування в Житомирі
4 листопада 2010 року 12:16

У минулі вихідні в мальовничому куточку лісового масиву, в районі вулиці Соснової м. Житомира відбувся Відкритий Кубок ім. С.П.Корольова зі спортивного орієнтування, проведений управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з тренерсько-викладацьким складом міського культурно-спортивного центру. Учасниками змагань стали юні вихованці житомирських підліткових клубів “Ровесник”, “Фортуна”, загальноосвітніх шкіл Житомира та Коростишева.

            Суддівське обслуговування здійснювала бригада суддів на чолі з Майстром спорту СРСР зі спортивного туризму Л.І.Левчуком і вперше за багато років змагання зі спортивного орієнтування зібрали понад 250 учасників.

            Цей вид спорту має великі традиції та великі можливості для розвитку в Житомирі, де природні умови – чи не найкращі для видів спортивного туризму в Україні. Але головне – інтерес дітей та молоді до таких змагань та бажання займатися в спортивних секціях під керівництвом досвідчених та відданих своїй справі педагогів.





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare