Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464637
Прогноз погоди
Привітання житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
12 березня 2009 року 16:02
Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!


      Щиро та сердечно вітаю вас з професійним святом!
     Ви - трудівники галузі, яка покликана задовольняти повсякденні, життєво-необхідні потреби тисяч людей. Від вашої сумлінності, якості праці та культури обслуговування значною мірою залежить формування образу Житомира у городян та гостей міста.
Ваша щоденна праця дуже важлива, адже вона безпосередньо впливає на умови життя та настрій мешканців й стосується кожного.
     Сьогодення ставить перед нами нові завдання. Вони полягають у тому, щоб рівень послуг, які надаються населенню, відповідав сучасним європейським стандартам. Спільними зусиллями ми подолаємо існуючі труднощі і надійно забезпечимо житлово-комунальні та побутові потреби наших громадян.
     Сердечно бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, родинного добробуту, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні й вагомих професійних здобутків.



З повагою,
міський голова                                          В.Т. Шелудченко



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове