Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 476631
Прогноз погоди
Приєднуйся до толоки
28 вересня 2010 року 12:56

 

16 жовтня 2010 року в Житомирі пройде загальноміська осіння толока – генеральне прибирання вулиць, парків, скверів, дворів та прибудинкових територій міста. Ініціатива з проведення заходу належить міському голові Вірі Шелудченко. Мета толоки – підготувати місто до зими: зібрати і вивезти сміття, утеплити під’їзди та відремонтувати вхідні двері в них. Захід проходить в рамках міської програми «Творимо місто разом».

 

До участі в толоці запрошуються всі охочі житомиряни, партії, громадські організації, підприємства та установи міста. Щоб приєднатися до генерального прибирання необхідно зателефонувати в диспетчерський пункт програми «Творимо міс то разом» - 55-10-71 або звернутися до громадських приймалень Віри Шелудченко.

Після цього з вами зв’яжеться дільничний координатор програми «Творимо місто разом», з яким ви складете перелік робіт, що необхідно здійснити у вашому дворі і будинку. Відтак буде визначено список учасників толоки вашого двору, обсяг необхідних матеріальних ресурсів (фарби, мішків для сміття, мітел, тощо), план прибирання та графік вивезення сміття. Якщо у вас немає старшого будинку, то ви його зможете обрати під час толоки.

ЖЕКи забезпечать вас необхідним реманентом. Але прохання лопати і граблі по можливості брати свої.

Міська влада координуватиме захід і допоможе тим, хто вийде на толоку, фарбою, саджанцями дерев та кущів, мітлами, пакетами для сміття і транспортом для його вивезення.

За результатами толоки, три найкращі  будинки отримають винагороду на ремонт і благоустрій прибудинкової території.

Заявки на вивезення сміття, обрізку дерев, добрива для клумб, дерев та кущів слід подавати заздалегідь – не пізніше як за чотири дні до толоки, тобто – до 12 жовтня.

 

Громадські приймальні міського голови Віри Шелудченко, в яких можна подати заявку для участі в генеральному прибиранні міста:

 

Богунія

вул. Гречка 14  (КВЖРЕП №14)

проспект Мира 2 (КВЖРЕП №6)

 

Вокзал

вул. Вокзальна 18а

 

Корбутівка, Мальованка

вул. Старочуднівська 12 (КВЖРЕП №1)

 

Крошня

вул. Щорса 139

 

Мар'янівка

вул. Саєнка 56 (ЗОШ №2)

 

Польова

вул. Вітрука 56 (КВЖРЕП №10)

 

Центр

вул. Шевченка 24 (КВЖРЕП №16)

вул. Гоголівська 16 (КВЖРЕП №11)

вул. М. Бердичівська 4 (КВЖРЕП №3) 

вул. Київська 55 (КВЖРЕП №8)

вул. Войкова 23 (КВЖРЕП №15)

 

Приймальні працюють з 9.00 до 18.00 з понеділка до п'ятниці.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare