Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477096
Прогноз погоди
Триває підготовка до загальноміської осінньої толоки
23 вересня 2010 року 15:42

 

Житомирський міський голова Віра Шелудченко  закликає політичні, громадські організації, представників засобів масової інформації, шкільні та вузівські колективи, мешканців багатоповерхівок разом із владою взяти участь у впорядкуванні парків та скверів, берегів річок та водойм, місць відпочинку, територій біля пам’ятників і пам’ятних знаків, дитячих і спортивних майданчиків, впорядкувати прибудинкову територію.

«16 жовтня у місті буде проведено осінню толоку. Я щойно провела нараду, на якій ми обговорили усі деталі проведення цього заходу. Наше завдання – підготувати місто до зимового періоду на всі 100%. Надіюсь, що житомиряни візьмуть активну участь в цій толоці», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

У різних районах міста вже почалась підготовка до зими. Сьогодні мешканці будинку за адресою: вул. Лесі Українки, 59 спільно з представниками команди міського голови Віри Шелудченко почали лагодити свій під’їзд.

 «Команда міського голови візьме активну участь в осінній толоці. Сьогодні ми розпочинаємо роботи по цьому будинку, під час толоки ми разом з мешканцями цього дому будемо робити ремонт. Запрошую всіх житомирян подивитися, що можна покращити в своєму домі та дворі, що треба полагодити до зими та звернутися до диспетчерського центру програми «Творимо місто разом», - розповідає координатор програми «Творимо місто разом», член команди Віри Шелудченко Андрій Карташов.

Житомирянка Лідія Стройванс розповідає: «Я хочу, щоб до зими ми все встигли зробити в своєму дворі. В першу чергу – засклити вікна у під’їзді. Сьогодні ми якраз цим і займаємося. А 16 жовтня – вийдемо на загальноміську толоку і висадимо дерева біля свого будинку».

Загальноміська толока вже стала хорошою традицією для житомирян. Щоб зареєструвати свій будинок для участі у толоці, поінформувати про список робіт, які плануєте виконати, чи повідомити про допомогу, яка потрібна від міської ради, - телефонуйте на диспетчерський пункт «Творимо місто разом» - 55-10-71.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare