Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 479527
Прогноз погоди
Кубок Житомирського міського голови з волейболу серед студентських команд
16 вересня 2010 року 11:58

 

З 11 по 12 вересня в спортивному залі ЖНАЕУ проходив Відкритий турнір з волейболу серед студентських команд на Кубок Житомирського міського голови, в якому брали участь студентські команди з міст: Житомира, Києва, Вінниці, Рівного та Мозиря (республіка Білорусь). Головним суддею змагань був Заслужений тренер України Денисовець Анатолій Петрович.

Переможцем турніру стала команда Міжнародного економіко-гуманітарного університету м. Рівне, яка з рахунком 3 : 0 перемогла команду Київського національного університету біоресурсів та природокористування України. У матчі за бронзові медалі зустрілися «старі знайомі» команда Житомирського національного агроекологічного університету та Вінницький коледж національного університету харчових технологій. Гра проходила у напруженій та безкомпромісній боротьбі, де з рахунком 3 : 2 перемогли вінничани, які й посіли почесне третє місце.

Приємно зазначити, що даний волейбольний турнір, вперше відвідали офіційні представники Федерації волейболу України, а саме, Козловський Віктор Садкович секретар АК ФВУ, суддя Міжнародної категорії, який залишився задоволений організацією проведення спортивного заходу.


Команда Вінницького коледжу національного університету харчових технологій

Срібний призер - м.Київ

Команда-переможець



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare