Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464729
Прогноз погоди
Привітання Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем міста
10 вересня 2010 року 17:26

Любі мої житомиряни !
Я звертаюся до вас в головний день нашого міста – День народження Житомира.
Кожен з нас на свій день народження підводить підсумки і планує рік наступний.
Озираючись на пройдений шлях, ми можемо виділити головне – те, що зробило наш Житомир кращим та комфортнішим для життя.
Чотири роки назад ніхто не вірив, що центральні вулиці міста будуть освітлені, заасфальтовані дороги, цілодобово буде подаватися вода в оселі – що наше місто увійде в трійку найкращих міст України з благоустрою. Ми не могли уявити що вулиця Московська набуде європейського вигляду, запрацює новий фонтан на Майдані Соборному.
Що кожна школа буде обладнана сучасним комп’ютерним класом, щороку буде з’являтися нове обладнання в житомирських лікарнях.
Незважаючи на економічні негаразди в країні, ми відправляємо дітей на міжнародні конкурси, виховуємо призерів міжнародних спортивних змагань та чемпіонів світу.
Багато справ попереду. Ми тільки почали добудовувати нове приміщення музичної школи на Михайлівській, інфекційний корпус дитячої лікарні на Шевченко, будівництво яких було заморожене 14 років тому.
Незважаючи, на те, що в порівнянні з іншими містами наш бюджет досить скромний, ми змогли збільшити фінансування на соціальну сферу, започаткувавши програму «Турбота», яка допомагає 15 тисячам найбільш незахищених житомирян вижити в цей скрутний час.
Ми розпочали програму «Творимо місту разом», яка об’єднує зусилля влади, бізнесу та громади. Що дасть можливість встановити дитячі майданчику на кожному подвір’ї, відремонтувати кожен під’їзд, заасфальтувати та освітити кожен двір.
Все це було б неможливо без спільних зусиль команди, яку мені вдалося об’єднати навколо міської влади – ці однодумці об’єдналися в рух «Рідне місто». Я переконана, що з цією командою Житомир буде зустрічати день міста ще з більшими досягненнями.
З святом вас дорогі мої житомиряни, з днем народження Житомир!

 З повагою,
міський голова                            Віра Шелудченко.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове