Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482003
Прогноз погоди
Дитячий садочок №42 відновив свою діяльність
11 вересня 2010 року 12:27

 

Після довготривалої перерви, тривалістю у 4,5 роки,  дитячий садочок знову відкрив свої двері для маленьких житомирян.

 

Міський голова Віра Шелудченко відкрила після капітального ремонту дитячий садок №42 «Малятко», що знаходиться за адресою: вул. Гагаріна, 42. Урочисте відкриття відбулося 10 вересня 2010 року.

 

Директор ДНЗ №42 Галина Дем’янчук поінформувала, що приміщення садочка було у передаварійному стані, стіни дали тріщину, тому дітей було виселено у ДНЗ№44 на Вітрука,17.

 

«Стіни будівлі скріпили металевими конструкціями, проведено ремонт харчоблоку, замінено систему опалення, проведено ремонт у всіх приміщеннях дитячого садочку», - зазначив начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук.

 

В. Арендарчук також зауважив, що над відновленням садочку наполегливо працювали усією громадою – будівельники, педагогічні працівники, батьки, меценати, спонсори. І як результат – створено прекрасні умови для розвитку, навчання та виховання дошкільнят.

 

 

Житомирський міський голова Віра Шелудченко перерізала символічну святкову стрічку та побажала всім присутнім міцного здоров’я, гарного настрою та благополуччя у родинах.


На урочистій церемонії відкриття дитячого закладу міський голова вручила подяки президенту міжнародного благодійного фонду «Відкрите серце» Халварду Хасселоу, генеральному директору ТОВ «Євроголд» Тобіасу Гролічу та генеральному директору ТОВ «Рембуд (Експрес)» Ігорю Щербініну.

 

На проведення ремонтних робот виділено 1,5 млн. гривень міського бюджету. Будівля дитячого садочку була зведена у 1968 році і розрахована на 240 малят. Сьогодні у ДНЗ можуть виховуватися 165 дошкільнят.

 

Всього у дошкільних закладах Житомира виховуються 10,5 тисяч дітей. У місті відсутні черги у дошкільні заклади. Жоден маленький житомирянин не позбавлений права на освіту. Потрапити до дитячого садочку – не проблема. Інша річ – що батьки завжди хочуть віддати свою дитину до найближчого садочку, де групи можуть бути переповнені. Тоді управління освіти рекомендує батькам інший садочок.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare