Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482708
Прогноз погоди
Вирішуємо питання спільно
7 вересня 2010 року 14:42

  

На новий рівень спілкування виходять клуби «50+». Якщо до цього Клуби організовували лише дозвілля літніх людей, то віднині – на засіданнях вирішуються проблемні питання мікрорайону.

«Ми запровадили новий спосіб вирішення проблемних питань мешканців мікрорайону Мальованка – спільно. Передує цим зібранням відповідне звернення. Люди визначають, які проблеми треба вирішити першочергово», - зазначив координатор програми «Турбота», директор юридичного департаменту міської ради Олексій Ясюнецький.

Найбільше нарікань у мешканців Мальованки на надання послуг з вивезення побутового сміття та щодо схеми руху маршрутки №58. Члени клубу «50+», що діє у мікрорайоні, написали колективне звернення до міського голови, де порушили проблемні питання. На засідання Клубу, яке відбулося 6 вересня 2010 року, запросили представників управління транспорту міської ради, ТОВ «Грінко» та автоперевізника, який обслуговує маршрут №58. 

«Сьогодні мешканці мікрорайону мають змогу особисто поспілкуватися з перевізниками. Разом визначаємо найбільш прийнятний для людей маршрут. До звернення з понад 500 підписами додаємо схему руху маршрутки, погоджену з мешканцями мікрорайону і направляємо звернення до міського голови», - пояснив О.Ясюнецький.

За словами координатора програми «Турбота» Олексія Ясюнецького, звернення буде розглянуто у стислі терміни і вже за тиждень проблему буде знято.

 

 

На разі у місті Житомирі працює 14 клубів за інтересами «50+». Спілкування між собою та з відомими людьми, мистецтво чайної церемонії, мистецтво створення ікебани, психологічні тренінги – це лише деякі аспекти з того розмаїття, що надають клуби своїм відвідувачам. Ідею повноцінного спілкування тих, хто вийшов на пенсію, кому за 50 успішно реалізовує управління соціального захисту Житомирської міської ради.   

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare