Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
Свято у «Родині»
6 вересня 2010 року 13:22

Альтанки, книги та ігрові майданчики з’явилися у вихованців навчально-виховного комплексу №65 "Родина" завдяки спільним зусиллям влади та батьківської громади.

Дізнавшись про програму міського голови «Творимо місто разом», яка підтримує ініціативи небайдужих житомирян, батьківський комітет НВК №65 звернувся до організаторів програми.

«До нас звернулися батьки. У них було декілька ініціатив. Проте визначили, що обладнання дитячого майданчика треба виконати в першу чергу. І ось сьогодні ми встановлюємо альтанки разом з батьками та дітлахами», - поінформував заступник міського голови Ігор Гундич.

І.Гундич також зазначив, що для вихованців закладу встановлюються сучасні альтанки та ігровий майданчик для цікавого та корисного відпочинку. Крім цього, кожна дитина отримала пізнавальну книгу.

 
Ігор Гундич дарує вихованцям НВК№65 книги

НВК №65 – один з найкращих навчально-виховних закладів міста. Тут працюють за системою «ясла-садок-початкова школа». Діти охоплені вихованням та навчанням з 7.00 до 19.00 год.

Суворий контроль у НВК і за дитячим харчуванням. Як зазначила директор навчально-виховного комплексу №65 «Родина» Валентина Савчук, жодна дитина не хворіє на гастрит, тому що вчасно та збалансовано харчується.

Навчально-виховний процес базується на народознавчій основі. Так, у закладі проводяться народні свята та гуляння за участю батьків та дітей: Андріївські вечорниці, свято врожаю, Різдвяні свята тощо.   
 

 
Батьки встановлюють ігрові майданчики



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове