Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482434
Прогноз погоди
Відбулась нарада з питань добудови 10-поверхового житлового будинку по вул. Щорса,155
13 січня 2015 року 18:36
Сьогодні, 13 січня, під головуванням в. о. міського голови Любові Цимбалюк відбулася нарада з питань добудови 10-поверхового житлового будинку по вул. Щорса, 155. У нараді взяли участь керівники комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради як замовника будівництва, спеціаліст з технічного нагляду підприємства, інвестори, які вклали кошти у будівництво будинку, окремі керівники виконавчих органів.
 
Метою наради було з’ясувати наявний стан добудови, адже основні роботи вже завершені та наприкінці січня планується передача будинку інвесторам.
Любов Цимбалюк наголосила, що завершення будівництва, яке тривало близько 9 років, є вагомим досягненням міської ради в сучасних складних економічних умовах та обмеженості міського бюджету. Однак в інвесторів є ряд побажань, зокрема, щодо проведення робіт з благоустрою прилеглої території, створення ОСББ, введення в експлуатацію комунікацій.
 
Любов Цимбалюк зауважила, що знає ці питання і 31 грудня виїжджала на об’єкт, щоб ознайомитись зі станом будівництва. Побажання інвесторів обговорено та наголошено на сприянні в їх розв’язанні.
 
«Для нас найголовнішим є те, що після багатолітніх проблем люди врешті-решт отримають нове житло. Тим більше, що серед цих сімей є сім’ї з дітьми, чорнобильці та інші, що потребують особливої уваги»,- зазначила Любов Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare