Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464455
Прогноз погоди
Новини
2009201020112012201320142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2015 року

 
Житомирська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття  рідним і близьким військовослужбовця Анатолія  Стратовича.

Прощання з військовослужбовцем відбудеться 1 лютого  о 12.30 год. на території військової частини за адресою вул. Черняховського,112.
 
Поховання пройде о 14.30 год. на Смолянському військовому кладовищі.
31 січня 2015 року

Сьогодні відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів м. Житомира за участю в.о. міського голови Любові Цимбалюк, заступника міського голови Євгенія Демчика, начальника управління освіти міської ради Валентина Арендарчука та представників профспілки працівників освіти, а також директора КП «Житомиртеплокомуненерго»  Дмитра Рогожина та директора КП «Водоканал» Михайла Ничипорука. 
30 січня 2015 року

«Про механізм взаємодії у питанні  контролю за використанням державних соціальних виплат окремими категоріями населення»,- під такою назвою сьогодні, 30 січня,  пройшла міжвідомча нарада під головуванням в. о. міського голови Любові Цимбалюк 
30 січня 2015 року

4 лютого 2015 року  о 10.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.
 Порядок денний. 
1.  Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав

 
30 січня 2015 року

Сьогодні на території військової частини 95-ї аеромобільної бригади пройшло прощання із загиблим військовослужбовцем, прапорщиком Михайлом Рачком.
 

 

 

30 січня 2015 року

"Погоджено зміни до схем руху приміських маршрутів, що частково дозволить розвантажити центральні вулиці міста, зокрема, вулиці Київську та Велику Бердичівську. Розвантаження центральних вулиць, в свою чергу, позитивно вплине на екологію та дозволить ЖТТУ збільшити посажиропотік", - зауважив Є.Демчик.
30 січня 2015 року

У січні поточного року на магістральному трубопроводі холодного водопостачання Ø600мм в районі с.Станишівка виникла аварійна ситуація, внаслідок чого споживачі промислової зони міста та смт. Новогуйвинськ відчули незручності у забезпеченні послугами водопостачання, – повідомляє управління комунального господарства Житомирської міської ради.
 
 

 

30 січня 2015 року

Під час чергової зустрічі з житомирською стороною щодо впровадження в місті енергоефективних заходів,  консультант німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Бруно Вільгельм зазначив: "За останній рік ми вже втретє зустрічаємось з цієї тематики і я хочу сказати, що ваша робота з енергоефективних заходів за приклад того, коли місто береться серйозно за цю проблематику і ефективно працює над цим питанням. На ту роботу, яку ви нам показали за період співпраці,  в Німеччині,  свого часу, пішли 10ки років, коли німецькі міста тільки починали серйозно підходити  до питань енергоефективності. Хоч ви це і робите з нашою підтримкою, проте з власної ініціативи. Відповідно, це ваш здобуток".
30 січня 2015 року

29 січня, в день пам'яті героїчного бою української молоді під Крутами,  житомиряни молебнем вшановували загиблих героїв, які 1918 року стали на захист української державності. У Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Житомира віряни молилися  за полеглих у боях під Крутами та загиблих під час АТО.  Богослужіння за Україну та поминальний молебень очолив Архієпископ Овруцький та Житомирський Ізяслав.

 
30 січня 2015 року

29 січня 2015  року в прес-центрі Житомирської міської ради відбулося засідання комісії з розподілу коштів, зібраних під час благодійного марафону «Допоможи героям».

 

30 січня 2015 року

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття  рідним і близьким військовослужбовця 95-тої аеромобільної бригади  прапорщика Рачка Михайла Петровича.
 
Прощання з військовослужбовцем відбудеться о 10.00 год. на території військової частини за адресою вул. Черняховського,112.
29 січня 2015 року

Рішенням міської ради від 29 січня було збільшено розмір фінансування депутатських повноважень. Відтак, кожен депутат тепер на питання округу спрямує не 20 тисяч гривень, а 50 тис.грн.
29 січня 2015 року

На бюджетній сесії міської ради депутат Г.Забродський запропонував скоротити штат працівників виконавчих органів міської ради.
29 січня 2015 року

29 січня 2015 року у Житомирі відбулося друге пленарне засідання сорок другої сесії шостого скликання міської ради. Основне питання – затвердження міського бюджету на 2015 рік. Бюджет розвитку міста та Програму економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2015 рік депутати розглядатимуть на наступній сесії .
29 січня 2015 року

Управління з питань НС та ЦЗН міської ради інформує, застерігає, рекомендує. 
 
28 січня поточного року по вул. Короленко, 10, внаслідок порушення правил експлуатації газового обладнання (не працювала витяжка) в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку сталося отруєння продуктами згорання від газової плити 2 осіб. Потерпілим надано медичну допомогу.  Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до населення міста з проханням та вимогою дотримуватись правил встановлення та експлуатації газових приладів.
 
29 січня 2015 року

29 січня відбулася нарада з керівниками комунальних виробничих житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків щодо готовності підвальних приміщень для укриття населення у разі необхідності. Одне з головних питань на порядку денному – підготовка сховищ в житлових будинках до загрози терористичного акту. 
29 січня 2015 року

29 січня 2015 року   о 10.00 год. відбудеться друге пленарне засідання сорок другої сесії шостого скликання Житомирської міської ради.
 
 

 

29 січня 2015 року

Першим кроком до того, щоб Житомир отримав нове обличчя та мав елемент, за яким  місто можливо  ідентифікувати, стало створення логотипу міста. Проект рішення про його затвердження опубліковане на сайті міської ради.
Під час збору ініціатив «Подаруй місту логотип» була створена робоча група, яка по завершенню робіт по логотипу прийнялась за розробку архітектурно-художньої концепції  (дизайн-коду) м. Житомира.
 

 

28 січня 2015 року

«Подаруй військовому книгу», - під такою назвою в Житомирі пройшла благодійна акція зі збору книг для військових, метою якої є духовна підтримка захисників України. Організатором заходу виступила Централізована бібліотечна система міста.
28 січня 2015 року

«Ми, як і вся держава, підтримуємо наших бійців та не залишаємося осторонь від проблем, які зараз є на Сході», - зазначив Юрій Вайсберг.
28 січня 2015 року

На бюджетній комісії депутати підтримали ініціативу в.о. міського голови Любові Цимбалюк щодо питання харчування дітей початкових класів. Відтак, учні 1-4х класів будуть забезпечені харчуванням у повному обсязі.
28 січня 2015 року


Сьогодні, 28 січня, у Житомирі прощалися з головним старшиною 13-го окремого аеромобільного батальйону Віталієм Мазуром.  Тридцятишестирічний уродженець Рівненської області помер у лікарні від поранення, яке отримав в ході бою під час виконання бойового завдання. У військового залишились дружина та двоє дітей.

28 січня 2015 року

Вчора під час засідання виконавчого комітету було прийняте рішення, щоб до оперативного штабу увійшли члени виконкому, які мають військовий досвід, а саме: Олег Умінський та Сергій Ушаков. Окрім того, при виконкомі створили робочу групу, яка співпрацюватиме із штабом. Одне із її завдань – координувати  роботу комунальних служб, комерційних підприємств та громадськості.
27 січня 2015 року

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття  рідним і близьким  військовослужбовця 95-тої аеромобільної бригади Мазура Віталія Віталійовича. Старший прапорщик-головний старшина 13-го окремого аеромобільного батальйону Мазур В.В. загинув  під час бою під смт. Сєверне Донецької області. У військового залишились дружина та двоє дітей.

Прощання з військовослужбовцем відбудеться 28 січня о 10.00 год. на території військової частини за адресою вул. Черняховського,112.
Поховання пройде о 12.00 на Смолянському військовому кладовищі.
27 січня 2015 року

Про це перший заступник міського голови розповів під час позачергової сесії міської ради. Сергій Сухомлин зазначив, що ворогу вигідна дестабілізація ситуації в Україні та в регіонах, зокрема: «Насправді зараз в Україні розігрується наступний сценарій: Путіну вигідний зрив мобілізації та третій Майдан, враховуючи яка в нас економічна ситуація в Україні. 
27 січня 2015 року

Депутати міської ради ухвалили рішення «Про надзвичайну ситуацію, що склалась в Україні, та направлення звернень», а також прийняли ряд звернень: до громади міста Маріуполя, до міст-побратимів, до мешканців міста Житомира, до Верховної Ради України про визнання «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями, до Голови Верховної Ради та Президента України, щодо звернення до країн-підписантів Меморандуму про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до договору про нерозповсюдження ядерної зброї

 


У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалась в Україні внаслідок подій у місті Маріуполі, в.о міського голови Любов Цимбалюк скликає позачергову сесію Житомирської міської ради та виконавчий комітет міської ради. На розгляд вноситься питання "Про надзвичайну ситуацію, що склалась в Україні, та направлення звернень". 27 січня 2015 року о 10.00 год.відбудеться сесія, о 14.00 год. - засідання виконавчого комітету міської ради.
25 січня 2015 року

Сергій Сухомлин 25 січня провів нараду із заступниками міського голови та представниками правоохоронних органів.
«Подібні заходи з посилення безпеки не повинні викликати паніку серед громадян. Краще зараз відпрацювати план дій при можливій загрозі терористичного акту та вжити заходів аби його вчасно попередити. У такому випадку ми зможемо зберегти людські життя», – зазначив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

 
25 січня 2015 року


Віче пам'яті загиблих у Маріуполі та у інших терористичних актах пройшов у Житомирі 25 січня. Кілька сотень житомирян прийшли на майдан Корольова аби вшанувати пам’ять українців, які загинули на Сході. Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору  отець Богдан зачитав молитву Виступити могли усі бажаючи.
24 січня 2015 року

У зв’язку з трагічними подіями 24 січня 2015 року у Маріуполі, що призвели до загибелі людей, 25-27 січня 2015 року оголошується днями жалоби у Житомирі.  Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.
25 січня 2015 року о 12.00 год. на майдані ім.С.П.Корольова  у Житомирі відбудеться віче пам’яті.
23 січня 2015 року

"Гаряча лінія" управління транспорту і зв’язку міської ради 47-07-09, 48-12-08 працює у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. Заступник міського голови Євгеній Демчик дав доручення забезпечити цілодобове прийняття скарг та пропозицій щодо роботи міського пасажирського транспорту на телефонну лінію 15-80. 
23 січня 2015 року

В Житомирі протягом 21-23 січня проходять практичні семінари «Енергоефективність у громадах» з організації діалогової платформи та з питань моніторингу ПДСЕР. У програмі заходу -  звіти та презентації  регіональних координаторів про заплановані або впроваджені енергоефективні заходи у регіонах, серед яких: Луганськ, Дніпропетровськ, Полтава, Чернівці, Житомир. Також запитання, коментарі, обговорення, робота в робочих групах та інше.
23 січня 2015 року

Любов Цимбалюк доручила спрямувати близько 500 тисяч гривень, які могли піти на висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів, на більш важливі потреби міста. Ймовірно, зекономлені кошти будуть спрямовані на харчування дітей у садочках та початкових класах шкіл.
23 січня 2015 року

У Житомирі презентували новий казково-пізнавальний проект анімаційних мультфільмів під назвою "Моя країна - Україна". Так, учні навчально-виховних закладів та громадськість міста долучилися до перегляду серіалу в Житомирському кінотеатрі ім. Івана Франка та у кінотеатрі “Україна”.
22 січня 2015 року

Сьогодні, 22 січня 2014 року, в День Соборності України, в Житомирі пройшли урочисті заходи з нагоди свята. День Соборності – свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. За участю керівництва міста та області, установ,  вищих навчальних закладів та громадськості міста відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятників діячам, які зробили вагомий внесок у становлення Української держави, – до меморіальної дошки О. Ольжичу, до меморіальної дошки М. С. Грушевському, до погруддя В. М. Чорноволу, до пам’ятника І. Я. Франку, до пам’ятника Т. Г. Шевченку, до стел Героям Небесної Сотні біля Свято-Михайлівського кафедрального собору та на майдані ім. С.П. Корольова.
22 січня 2015 року

«Питання безоплатного харчування учнів 1-4 класів  - це питання, у першу чергу, здоров'я дітей. Разом з тим, у досить непростих економічних умовах, які сьогодні склались у державі, це також питання соціальної захищеності родин, у яких виховуються такі діти», - зауважила в.о. міського голови Любов Цимбалюк.
22 січня 2015 року

Дорогі житомиряни!
Прийміть найкращі вітання з нагоди величного національного свята - Дня Соборності України!
Сьогодні, в непростий для країни час, кожен з нас усвідомлює  відповідальність за збереження єдиної соборної Української держави, а поняття "соборність", "єдність",  "незалежність" сьогодні набули особливо гострого значення для українців.
Попри всі втрати і негаразди ми стали більш рішучими та єдиними у своїх європейських прагненнях. Ми – багатомільйонний народ і йдемо шляхом, який обов’язково приведе нас до успіху та європейського майбутнього.
У день свята бажаю вам, дорогі житомиряни, міцного здоровя, добра та глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України! Впевнена, що в час складих випробувань в українського народу вистачить мудрості та сил зберегти єдність та мир заради єдиної соборної Української держави. Ми сильні, бо ми - єдиний український народ незалежно від поглядів та переконань.
Зі святом єдності вас, дорогі житомиряни!
В.о. міського голови Любов Цимбалюк
21 січня 2015 року

Верховною Радою України 28 грудня 2014 року було внесено зміни до законодавства. Починаючи з 2015 року, утримання шкіл та лікарень міста має здійснюватись за рахунок державної субвенції, і відповідні кошти на це враховані у державному бюджеті. Завершилась друга декада місяця, а коштів до бюджету міста досі не надійшло. У зв’язку з цим виплата авансу працівникам шкіл та закладів охорони здоров'я затримується.
За інформацією, отриманою від Асоціації міст України, відповідні порядки використання коштів субвенцій схвалені Урядом і готуються до друку. Очікується, що після їх оприлюднення кошти надійдуть до місцевих бюджетів. Можливо, це відбудеться на наступному тижні.
21 січня 2015 року

З 1 січня у Житомирі встановлено вартість харчування дітей у дошкільних навчальних закладах на 2015 рік.  Відтак, для дітей раннього віку вартість харчування на один день становить 11,90 грн. на одну дитину. Для дітей дошкільного віку один день харчування в садочку коштує 18,10 грн.
 
21 січня 2015 року

Згідно меморандуму, який був підписний між міською радою та німецькою організацією GIZ, в Житомирі буде утеплено дошкільний навчальний заклад вперше за європейськими вимогами. Пощастило садочку № 63. Згідно проекту, його термомодернізують за новітніми технологіями, що дозволить в подальшому заощаджувати бюджетні кошти на енергоресурсах. Закінчити роботи планують наприкінці весни. 
19 січня 2015 року

Підсумки проведення першого новорічного ярмарку оголосили під час спільної прес-конференції перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, народний депутат України Борислав Розенблат та керівник проекту Олександр Рєвнівцев. Сергій Сухомлин зауважив, що цього року у Житомирі зародилася чудова традиція та новий формат святкування новорічних та різдвяних свят. 
 
19 січня 2015 року

19 січня, в день святого Водохреща, у місцевому гідропарку житомиряни долучилися до відзначення православного свята. Традиційне освячення води та молебень провели  Архиєпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав та настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору протоієрей Богдан.
19 січня 2015 року

Дорогі житомиряни!
 
Щиросердечно вітаю вас з Днем Великого Водохреща. Бажаю вам злагоди, благополуччя та миру у ваших родинах.
 
Нехай радість християнського свята відкриє ваші душі для добрих та чистих помислів, а свята водохресна вода наповнить бадьорістю та здоров'ям, змиє тяжкий вантаж щоденних турбот і занепокоєння!
 
Чистих помислів вам та добрих справ! Мирного неба та віри у світле майбутнє нашого міста та України!

 
В.о. міського голови Любов Цимбалюк
17 січня 2015 року

Відбулась чергова виїзна нарада за участю керівництва міста, представників виконавчих органів міської влади, управління ДСНСУ Житомирської області, міської рятувальної служби на воді та міського відділу УМВС України в Житомирській області. Мета зустрічі – перевірка підготовки до проведення свята Водохреща на території міського гідропарку.
17 січня 2015 року

У виставковій залі Житомирської спілки художників відбулося відкриття унікальної персональної виставки лауреата національної премії ім. Т.Г. Шевченка художника Миколи Максименка. Унікальність вернісажу в тому, що 35 робіт, на яких автор зобразив "свою квітучу Україну", написані в рік його 90-річного ювілею. Серед них - «Виноградна лоза», «Реп'яхи цвітуть», «Квітує кульбаба», «Іриси в саду», «Серпень у Житомирі», «Поліські гриби», «Бузок цвіте», «Зажурений сонях», «Сонячні зайчики», «Надвечір’я», "Дика троянда", " Калинове диво" та інші.
 
16 січня 2015 року

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 15 січня, обговорювався проект основного фінансового документу міста на 2015 рік. Про особливості бюджетного процесу цього року розповів директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук. "Формування проекту міського бюджету на 2015 рік відбувалося в унікальних умовах. Верховна Рада прийняла Закон України "Про Державний бюджет України на 2015 рік". Фактично лише після цього місцеві органи влади отримали базові показники, на підставі яких можливо складати проекти місцевих бюджетів",- повідомляє Сергій Гаращук.
16 січня 2015 року

Під час зустрічі з представниками Крошенської Свято-Покровської парафії в. о. міського голови Любов Цимбалюк вручила акт приймання-передачі приміщення колишньої церковно-приходської школи по вул. Щорса, 100 з комунальної власності у власність релігійної громади Крошенської Свято-Покровської парафії Житомирської   єпархії   УПЦ .
16 січня 2015 року

Шановні учасники купання в ополонці на Водохрещення! Звертаємо увагу, що купання у крижаній воді без дотримання елементарних правил може призвести до небажаних наслідків для вашого здоров’я. Під час його святкування на водоймах збирається велика кількість людей, а крига може не набрати достатньої міцності у зв’язку з перепадами температури. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до усіх громадян із проханням бути уважними та вкрай обережними, перебуваючи на водоймах та поблизу них.
16 січня 2015 року

21 січня 2015  року о 10.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.
Порядок денний. Уточнений.
1.  Про надання статусу дитини-сироти неповнолітньому
 
15 січня 2015 року

«Життя наче сон…» під такою назвою 14 січня в Житомирському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги пройшов благодійний вечір пам’яті поета, композитора, барда, письменника, науковця, професора Житомирського державного університету ім. І.Франка та почесного громадянина міста Житомира Володимира Шинкарука.
15 січня 2015 року

Підтримувати у нелегкий для країни час підприємців малого бізнесу в.о. міського голови Любов Цимбалюк. Під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради в.о. міського голови  звернулася до своїх заступників із завданням напрацювати чіткий механізм видачі дозволів на встановлення МАФів, щоб усі підприємці були в рівних умовах.
Проект рішення "Про міський бюджет на 2015 рік"
15 січня 2015 року

З проектом міського бюджету можна ознайомитися тут
14 січня 2015 року

Сьогодні,14 січня, з метою вирішення організаційних питань з підготовки та проведення свята на території Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді (міський гідропарк) відбулась виїзна нарада за участю заступників міського голови Олександра Бочковського та Євгенія Демчика, керуючого справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Петра Кудряшова та представників виконавчих органів міської ради, управління ДСНС України у Житомирській області, міського відділу УМВС України у Житомирській області.
14 січня 2015 року

Із солодкими подарунками для дітей представники Житомирської міської ради сьогодні, 14 січня 2015 року, відвідали Житомирський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім».Організатором свята виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
14 січня 2015 року

Представлення матеріалів проекту міського бюджету на 2015 рік відбулося 13 січня у сесійній залі Житомирської міської ради.
В. о міського голови Любов Цимбалюк  зазначила, що бюджет  держави сформований за новою схемою, і, відповідно, по-іншому формується бюджет міста. Тому сьогодні є важливим представити громадськості  нове бачення формування основного фінансового документу та зміни до Бюджетного та Податкового кодексів.
14 січня 2015 року

15 січня 2015  року о 17.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.
Порядок денний
1. Про схвалення проекту міського  бюджету на 2015 рік та Прогнозу міського бюджету на 2016 і 2017 роки
 
 
13 січня 2015 року

Сьогодні, 13 січня, під головуванням в. о. міського голови Любові Цимбалюк відбулася нарада з питань добудови 10-поверхового житлового будинку по вул. Щорса, 155. У нараді взяли участь керівники комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради як замовника будівництва, спеціаліст з технічного нагляду підприємства, інвестори, які вклали кошти у будівництво будинку, окремі керівники виконавчих органів.
 
 
 
12 січня 2015 року

6 січня 2015 року в Житомирській  міській раді завершено проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», Арендарчука Валентина Васильовича, начальника управління освіти Житомирської міської ради.
12 січня 2015 року

Сьогодні,12 січня 2015 року, виповнюється 108 років з дня народження геніального засновника практичної космонавтики Сергія Корольова. Вшанування видатного земляка розпочалося з урочистого покладання квітів до його пам'ятника на центральному майдані Житомира. В церемонії вшанування пам'яті відомого земляка взяли участь керівництво міста та області, громадськість Житомира.
 
Дорогі житомиряни!
6 січня 2015 року

Щиро вітаю вас зі святом, яке всі ми  чекаємо з особливим трепетом і хвилюванням – світлим Різдвом Христовим. Нехай Божа ласка наповнить ваші оселі теплом, а серця – добром та любов'ю.
Від щирого серця зичу кожному з вас міцного здоров’я, злагоди та сімейного затишку. Нехай з прекрасним і світлим святом у родини житомирян прийде  щастя, радість та впевненість у майбутньому.
З Божою поміччю та вірою у серці ми зможемо пройти всі випробування, досягти миру та процвітання, які сьогодні так необхідні всім нам.
Христос народився!
В.о.Житомирського міського голови Любов Цимбалюк
5 січня 2015 року

Щороку напередодні Різдва скаути з різних країн світу розповсюджують вогонь з Вифлеєму як символ миру, добра та Різдвяного настрою.
Сьогодні, 5 січня 2015 року, представники Національної скаутської організації України «Пласт» передали Вифлеємський вогонь у Житомирській міській раді.
5 січня 2015 року

5 січня 2015 року Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії передачі особовому складу Збройних Сил України озброєння, техніки та військових літаків.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове