Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 488331
Прогноз погоди
Занедбаність у будинках буде ліквідовано
11 серпня 2010 року 15:19

  

Мешканці будинків за адресами: вул. Крошенська, 8, Крошенська, 8-а та Садова, 15-а неодноразово писали листи, приходили на прийом до міського голови та її заступників із «житлових» питань: протікає дах, стоїть вода у підвалі, невчасно вивозиться сміття, не проводиться ремонт у під’їздах тощо. Ситуацію вивчили фахівці і дали свої рекомендації.

 

На зустріч із мешканцями будинків, які страждали від безгосподарності, виїхали представники міської влади.

 

 «Головна проблема мешканців – це те, що їх будинки були на балансі ДП «Житловик» ВАТ «Житомирінвест», - зазначив заступник міського голови Ігор Гундич.

 

Рішення про прийняття будинків у комунальну власність міста було прийняте, проте КВЖРЕП відмовлявся взяти їх на обслуговування через жахливий технічний стан будинків та великі борги мешканців за послуги. Ініціативна група мешканців звернулася до міського голови за допомогою, а зі свого боку – пообіцяли працювати над погашенням заборгованості за житлово-комунальні послуги.

 

«Ми бачимо, що будинки справді у жахливому стані. Великі борги у населення по сплаті за комунальні послуги. Ми порахували, скільки коштів треба витратити, щоб покращити технічний стан будинків. Це великі кошти. І ми пішли назустріч мешканцям: виділяємо частину коштів, а мешканці, у свою чергу, починають виплачувати заборговані кошти», - поінформувала міський голова Віра Шелудченко.

 

Вона також зазначила, що у рамках програми «Творимо місто разом» до 15 жовтня 2010 року по будинках буде виконано капітальний ремонт мереж, поточний ремонт покрівель, проведено благоустрій прилеглих територій.

 

«Ми готові йти назустріч мешканцям, допомагати у вирішення проблемних питань. Головне, щоб вони були активними, переймалися тим, що відбувається у будинку, та сплачували за послуги», - наголосила Віра Шелудченко.

 

З 2 серпня 2010 року будинки за адресами: Крошенська, 8 та 8-а, Садова, 15-а, які були на балансі ДП «Житловик» ВАТ «Житомирінвест» передані на управління та обслуговування ДП «Нова Крошня» ПП «ВЖРЕП-4». Всі поточні платежі, починаючи з вересня 2010 року, мешканці сплачують на рахунок ДП «Нова Крошня» та укладають відповідні договори на утримання квартир.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare