Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5561
візитів всього: 488425
Прогноз погоди
Триває інтернет-конкурс побажань до Дня міста Житомира
30 серпня 2010 року 16:22

ПОЛОЖЕННЯ

про міський Інтернет-конкурс

на найкраще побажання до Дня міста Житомира

«Я бажаю, щоб Житомир…»

 

  1. Порядок та терміни проведення конкурсу

Інтернет-конкурс на найкраще побажання до Дня міста Житомира «Я бажаю, щоб Житомир…» (Далі – Конкурс) проводиться Житомирською міською радою з 10 серпня по 5 вересня 2010 року. До участі у Конкурсі приймаються роботи житомирян та гостей міста, зареєстровані та подані у терміни, прописані у даному Положенні.

Конкурс вважається таким, що відбувся, якщо подано не менше 10 робіт.

 

  1. Порядок реєстрації учасників та вимоги до робіт

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати на електронну адресу управління по зв’язках з громадськістю міської ради ztpress@ukr.net побажання, яке починається словами «Я бажаю, щоб Житомир…» із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові учасника та контактний телефон. У листі зробити позначку «Конкурс».

Максимальна кількість текстів для 1 учасника – 1 побажання.

Вікові та територіальні обмеження – немає.

Авторське право – автор гарантує, що надісланий текст належить саме йому.

Роботи із нецензурними словами участі у Конкурсі не беруть.

До Конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу, пропагують погані звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління) та містять нецензурні слова.

У Конкурсі не мають права брати участь члени журі.

 

  1. Визначення та порядок нагородження переможців

Для оцінювання робіт і визначення переможців усі роботи будуть відображені на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради zt-rada.gov.ua у розділі «КОНКУРС».

Кращі роботи будуть опубліковані у газеті «Місто».

Переможці визначатимуться рішенням конкурсного журі. До складу журі входять члени організаційного комітету з підготовки та відзначення 1126-ї річниці від дня заснування міста Житомира. Голова конкурсного журі – секретар міської ради.

Переможець Конкурсу отримує диплом та цінний подарунок.

 

4.      Прикінцеві положення

      Організатор Конкурсу залишає за собою право відхилити будь-яку роботу або зняти уже прийняту на розгляд журі роботу із зазначенням причини та повідомленням учасника.

      Організатор Конкурсу залишає за собою право використовувати всі надіслані роботи чи їх фрагменти при оформленні  сайту та проведенні святкових заходів на території міста Житомира, підготовці та виданні інформаційних, рекламних матеріалів, публікаціях в ЗМІ та Інтернеті зі збереженням права інтелектуальної власності автора роботи та зазначення його імені, але без виплати гонорару.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare