Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5591
візитів всього: 493590
Прогноз погоди
Обговорення пріорітетних завдань міського бюджету на Громадській раді
7 липня 2010 року 18:26
 06 липня 2010 року відбулося засідання Громадської ради, на якому розглядалося питання представлення основних галузей та проблемних питань життєдіяльності міста в бюджеті на 2010 рік.

 Директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Р.О.Мончаківська у своєму виступі звернула увагу на пріоритетні завдання міського бюджету. Зокрема, концентрацію бюджетних ресурсів на основних напрямках соціально-економічного  розвитку та недопущення їх розпорошеності. Відзначалася також соціальна спрямованість загального фонду  бюджету, необхідність виплати в повному обсязі заробітної плати працівникам бюджетної сфери, забезпечення сплати бюджетними організаціями комунальних послуг, підтримка найбільш вразливих верств населення,  надання адресної допомоги мешканцям міста.

Пріоритетним напрямком спрямування коштів спеціального фонду бюджету   визначено житлово-комунальне господарство та транспорт.

Важливим завданням департаменту фінансів залишається пошук шляхів збільшення надходжень до бюджету. Одним із них є забезпечення ефективного управління об’єктами комунальної власності, посилення відповідальності керівників комунальних підприємств за виконання показників фінансових планів, підвищення ефективності використання  бюджетних коштів шляхом визначення результативних показників бюджетних програм.

У ході обговорення членами Громадської ради було запропоновано інформувати громадськість через ЗМІ про реальний стан наповнення та використання міського бюджету, роз’яснення необхідності залучення громади до вирішення суспільних проблем, в тому числі фінансовою підтримкою. 

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare