Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5588
візитів всього: 488941
Прогноз погоди
Відбувся круглий стіл, приурочений проблемам наркоманії
25 червня 2010 року 14:04
 25 червня 2010 року в приміщенні прес-центру міської ради відбувся круглий стіл до Міжнародного дня боротьби із незаконним обігом наркотиків та їх розповсюдженням. Організатором заходу виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (ЖМЦСССДМ).

Головував на засіданні заступник міського голови Олег Старинець. Від Центру участь взяли заступник директора Ольга Іваницька та провідний спеціаліст Віталій Скороход.

Відкриваючи засідання О.Старинець, зокрема відзначив високий рівень виконання службових обов'язків співробітниками служб, що покликані боротися із чумою ХХ століття. Заступник начальника управління державного департаменту України із виконання покарань у Житомирській області Анатолій Бобриньов детально розповів про кількісні показники засуджених, які перебувають в установах із виконання покарань та засуджені за злочини, які пов'язані із незаконним обігом наркотиків. Про статистичні дані щодо виявлених фактів трафіку незаконного постачання наркотиків присутнім доповів заступник начальника лінійного відділу на станції Житомир УМВС України на залізничному транспорті Віктор Колесник.

Активну участь у роботі круглого столу взяли також заступник начальника управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Сергій Опанащук, суддя Богунського районного суду в м. Житомирі Ганна Бучик, голова Житомирського обласного відділення спілки адвокатів України Віталій Бівалькевич, директор Житомирської обласної громадської організації "Перспектива" Олексій Котвицький, директор християнського центру реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм "Прорив-Перемога" Євген Маковський.
Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare