Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482137
Прогноз погоди
Житомирське комунальне підприємство «Реклама» - найкраще в Україні
29 квітня 2010 року 16:47

 

КП «Реклама» за економічними показниками увійшло до числа найкращих комунальних підприємств за основним видом діяльності і посіло у 2010 році друге місце сумарного балу в Україні серед підприємств комунальної форми власності.

Національний бізнес-рейтинг – це комплексна рейтингова програма, що визначає справжніх лідерів економіки України виключно на основі офіційних даних Державної статистики.

-      "Наше підприємство визначили найкращим за чотирма показниками - обсяг реалізованої продукції, чистий прибуток, продуктивність праці та заробітна плата працівників", - говорить директор Валентин Яценко.

Порівнявши економічні показники підприємств усіх форм власності, Національний бізнес-рейтинг визначив комунальні підприємства, а також державних керівників, які чітко, прозоро та обґрунтовано отримують звання «Комунальне підприємство року» та «Державний керівник року».

-         "Ми багато працюємо у цьому напрямку та намагаємось іти в ногу з сучасними тенденціями у рекламній сфері", - коментує досягнення підприємства заступник міського голови Ігор Гундич.  За минулий рік підприємство перерахувало до міського бюджету 928 тисяч гривень. І вже у першому кварталі цього року у казну міста надійде 277 тисяч.

Комунальне підприємство «Реклама» створене в травні 2003 року, рішенням сесії міської ради. Основною діяльністю підприємства є контроль за дотриманням правил розміщення реклами в Житомирі та надання дозволів на її розміщення.

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare