Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 476724
Прогноз погоди
Безкоштовні дзвінки для ветеранів
29 квітня 2010 року 15:54

У рамках програми «Турбота» регіональне відділення Приватбанку проводить спільно зі Skype акцію до Дня Перемоги та організовує поздоровлення ветеранів ВВВ.      

Ветерани Великої Вітчизняної війни здійснювали свій подвиг, коли ще не було ні мобільних телефонів, ні комп'ютерів, ні Інтернету. Вони ризикували життями, щоб ми сьогодні могли жити у світі і користуватися всіма благами цивілізації. Війна звела їх разом, а доля розкидала по різних країнах. Бойові товариші, які ділили колись один окоп і солдатський пайок, виносили на собі пораненого друга під кулями, не можуть у День Перемоги поспілкуватися, згадати колишнє, підняти фронтові 100 грам.  

Почути знайомий голос, побачити обличчя людини, яка стала майже рідною – це основне завдання даної акції. 

Радість спілкування, тепло посмішок, щирість сліз і щедрість спогадів – це те, чим ми можемо віддячити людям, які своєю кров'ю відстояли наше право жити, любити і пам'ятати про їх великий подвиг.  

У спільній акції зможуть взяти участь не тільки ветерани ВВВ, яких залишилося небагато, але і діти війни, у яких є рідні і близькі люди в інших містах та країнах.  

З 3 по 7 травня 2010 р. для ветеранів будуть організовни "відео-мости" і "гарячі лінії", на яких фронтовики зможуть поспілкуватися з бойовими товаришами.  

         "Відео-міст" - це відео-дзвінок за допомогою Skype, між двома людьми, що знаходяться в різних країнах біля екранів комп'ютерів.  

         "Гаряча лінія" - дзвінок зі Skype на стаціонарний або мобільний телефони, для тих країн і міст, які не будуть брати участь в акції.  

    Якщо потрібного міста не виявиться в списку міст, в яких будуть проведені «відео-мости», у ветерана буде можливість поговорити зі своїми друзями - у рамках «гарячої лінії», замовити безкоштовну 10-хвилинну розмову з будь-яким містом України і Росії.  

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare