Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464048
Прогноз погоди
Круглий стіл "Наше майбутнє у наших знаннях"
28 квітня 2010 року 17:23

28 квітня 2010 року. на базі Житомирської школи-інтернату Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено Круглий стіл «Наше майбутнє у наших знаннях» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – випускників школи-інтернату. Мета такої зустрічі  - сприяння  соціалізації та психологічної адаптації учнів у дорослому житті.

У заході взяли участь провідні спеціалісти Житомирського міського та обласного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, юрисконсульт та психолог. Також були залучені спеціалісти з Житомирського міського центру зайнятості та запрошені випускники школи-інтернату.

Учні отримали багато цікавої та корисної інформації про роботу Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та соціальні послуги, які він пропонує. Юрисконсульт роз’яснив права та обов’язки юних громадян, психолог звернув увагу на особливості дорослого життя, важливість зваженого підходу до прийняття рішень та вибору напрямів у ньому. Спеціалісти Житомирського міського центру зайнятості розповіли про ситуацію на ринку праці, роз’яснили процес працевлаштування. Діти отримали інформацію про обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та умови поселення і проживання у ньому.

Учні активно і жваво приймали участь у обговоренні почутого. Багато питань виникло юридичного характеру щодо житлових та майнових проблем, реєстрацію, працевлаштування.



 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове