Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5572
візитів всього: 490410
Прогноз погоди
Підписано меморандум
25 лютого 2009 року 13:44
Підписано меморандум

    В Житомирській міській раді 25 лютого відбулася презентація Українського національного комітету міжнародної торгової палати.
    Презентували Український національний комітет міжнародної торгової палати в м. Житомирі – Генеральний секретар Михайлов В.Ю., віце-президенти Безрученко В.О., Ревіна О.М., Рижова Т.С.
     Український Національний комітет МТП створено у 1998 році. Він репрезентує нашу країну у Світовій організації бізнесу, яка заснована у 1919 році. На сьогодні Національні комітети діють у 93 країнах світу.
     В рамках презентації УНК МТП відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та координацію діяльності між Житомирською міською радою та Українським Національним комітетом МТП.
       Метою меморандуму є розвиток взаємовигідних економічних зв’язків підприємств і організацій
Житомира з зарубіжними партнерами із використанням можливостей Комітету у загальному контексті зміцнення економічного потенціалу та виведення національного товаровиробника на ринки зарубіжних країн, кращої обізнаності бізнесових кіл Житомира із правилами, стандартами та етикою ведення міжнародного бізнесу, законодавцем яких виступає Міжнародна торгова палата.






























































































































































Прес-служба Житомирської міської ради











Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare