Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 464444
Прогноз погоди
Збірна Житомира з триатлону – найсильніша в Україні
27 квітня 2010 року 17:35
 23-25 квітня в Житомирі тривав Чемпіонат України з триатлону серед команд ШВСМ (шкіл вищої спортивної майстерності) та ДЮСШ (дитячо-юнацьких спортивних шкіл).

         Перемогу серед українських ШВСМ здобула команда Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності, серед ДЮСШ – також житомирська команда школи “Авангард”.

         В особистому заліку серед дорослих спортсменів перемогу у жіночих змаганнях виборола житомирянка Інна Циганок, третьою була наша землячка Олеся Пристайко. Серед чоловіків чемпіоном України став також житомирський спортсмен Єгор Мартиненко.

            У змаганнях серед спортсменів юніорського віку весь дівочий п’єдестал – у житомирських спортсменок. Звання найсильнішої триатлоністки України підтвердила чемпіонка літніх юнацьких спортивних ігор 2009 року Олександра Степаненко, срібна нагорода – у Олени Рогодченко, бронзова - у Роксолани Іщук.

         Вихованець житомирської школи вищої спортивної майстерності Сергій Кохан здобув “срібло” у юніорських змаганнях серед хлопців.

         Серед дітей – “золото” у нашого Віктора Бойка та “бронза” – у Аліни Вербіло.

         Закономірним є успіх житомирських дівчат в естафетних змаганнях, де вони здобули перемогу як серед дорослих, так і серед юніорок. “Срібло” в естафеті – у наших чоловіків.

         Житомирська міська рада вітає з успіхом наших спортсменів та тренерів з триатлону – Наталію Кирилович, Анатолія та Віктора Крюкових, Ігоря Іщука, Леоніда Котвицького, Наталію Бігун, адже саме завдяки їх зусиллям та відданій праці житомирська збірна зберігає звання беззаперечного лідера в державі у розвитку триатлону, не поступаючись позиціями таким командам, як збірні Донецька, Харкова, Запоріжжя, Львову, Києва.

  

         Надалі чекаємо успіхів наших спортсменів у міжнародних стартах та усіх запрошуємо відвідати змагання з триатлону за програмою літніх молодіжних ігор України, які відбудуться на території житомирського гідропарку у червні 2010 року.




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове