Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464537
Прогноз погоди
Віра Шелудченко подякувала житомирянам за участь у толоці
26 квітня 2010 року 16:52
Віра Шелудченко подякувала житомирянам за участь у толоці

В рамках програми Віри Шелудченко "Творимо місто разом" 24 квітня у Житомирі відбулась прибирання та озеленення міста. Житомиряни вийшли прибирати вулиці, ліквідовувати сміттєзвалища, облагороджувати свої двори та сквери.
Серед небайдужих до рідного міста були різні формальні і неформальні об'єднання: від керівництва міста та органів влади, колективів підприємств, установ до представників громадських організацій. Однією з родзинок цьогорічного суботника стала ініціатива одного з житомирських сайтів - "Журнал Житомира", відвідувачі якого зібрали гроші, закупили насадження та розробили дизайн їх висадки. За допомогою управління комунального господарства було визначено місце для озеленення. Ним став скверик біля кінотеатру "Україна".
За словами керівника проекту "Журнал Житомира" Тетяни Горної, для висадки обрали не звичайні дерева, а доволі рідкі штамбові верби та пурпурний бук - величні дерева, привезені з Бельгії спеціально в рамках ініціативи відвідувачів сайту. Ми плануємо зробити цю гарну акцію регулярною, щоб наше місто стало більш комфортним і затишним". Всього активісти форуму назбирали 1750 грн., на які було закуплено рідкісні дерева, газон та торф для нього.
Житомирський міський голова Віра Шелудченко через свій офіційний інтернет-сайт подякувала всім, хто 24 квітня вийшов на суботник. «Дуже приємно, що разом із представниками міської влади прибирали і громадські організації, і ініціативні групи житомирян, і депутати. Спасибі кожному, хто долучився до генерального прибирання нашого міста. Ми зробили справді багато: прибрали наш дитячий табір «Супутник», вивезли сміття з вулиці Максютова, де було справжнє стихійне звалище, силами відвідувачів сайту "Журнал Житомира" відновили скверик біля кінотеатру "Україна". Я дякую всім, хто в цей день власними руками робив наше місто кращим…», - зазначила Віра Шелудченко.
















































































































Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове