Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476310
Прогноз погоди
Сьогодні у місті Житомирі проходить загальноміський суботник. ФОТОРЕПОРТАЖ
24 квітня 2010 року 12:25

24 квітня 2010 року у місті Житомирі – загальноміський суботник. Цього року Житомир проводить толоку на якісно новому рівні.

 

У місті діє проект міського голови Віри Шелудченко «Творимо місто разом!» - кожен житомирянин може звернутися на гарячу лінію за номерами телефонів: 47-07-96, 37-44-94 і запропонувати, що можна зробити у місті для поліпшення благоустрою. Також розроблено ряд конкурсних програм – «Зелене подвір’я», «Мальовнича клумба», «Діти у нашому дворі».

 

Сьогодні до прибирання міста долучилися усі структурні підрозділи міськвиконкому, депутати Житомирської міської ради, громадські та політичні організації, житлово-комунальні служби, медичні та навчальні заклади, мешканці міста.

 

«Наше завдання – творити місто разом. Я дуже хотіла б, щоб кожен житомирянин не залишився байдужим до загальнонаціональної толоки, а долучився до прибирання міста», - зазначила міський голова  Віра Шелудченко.

 

Міський голова переконана, що спільна праця влади, мешканців та комунальних служб позитивно вплине на благоустрій міста: «Треба щоб ми всі разом зробили наше місто чистим! Запрошую усіх долучатись до Всеукраїнського суботника та робити наш рідний Житомир кращим».

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Територію дитячого оздоровчого табору "Супутник" прибирають працівники міськвиконкому на чолі з міським головою Вірою Шелудченко 
 




 

«Наше завдання – творити місто разом. Я дуже хотіла б, щоб кожен житомирянин не залишився байдужим до загальнонаціональної толоки, а долучився до прибирання міста», -  Віра Шелудченко. 

 







Депутати Жиомирської міської ради упорядковують територію біля пам"ятного знаку "Чорний біль"





 На суботнику працюють медичні заклади міста


Житомирська міськоа організація "Молода Сила" підтримала проект міського голови "Творимо місто разом"






























 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare