Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477045
Прогноз погоди
Шаховому клубу - чверть століття
19 квітня 2010 року 16:17

18 квітня 2010 року в приміщенні міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради  відбулось відзначення 25-річчя діяльності дитячого шахового клубу «Дебют».

«У залі МКСЦ зібрались не лише діти-вихованці підліткових клубів «Ровесник» та «Дружба», в приміщеннях яких і базується шаховий клуб, а й випускники, які раді були зустрічі зі своїм беззмінним тренером, засновником шахового клубу для дітей, ветераном шахового руху в м. Житомирі Новофастовським Леонідом Мойсейовичем, батьківська громада та ветерани шахового руху», - зазначив директор міського культурно-спортивного центру Анатолій Фільчук.

Серед вихованців Л.М. Новофастовського – майстри спорту України, кандидати в майстри спорту та розрядники. І всім їм дана була можливість сказати слова подяки своєму вчителю.

У ході свята відбувся турнір швидкісної гри в шахи, змагання між сімейними  командами (родинами), виставка малюнків на шахову тематику, виставка значків та нагород шахістів, проведені рухливі ігри та конкурси для дітей та дорослих. 

Вихованці підліткового клубу «Дружба» привітали юних шахістів концертними номерами.

Батьківський комітет шахового клубу „Дебют” відзначив  юних шахістів. Шахісти – учасники змагань були нагороджені грамотами та медалями.















 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare