Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477035
Прогноз погоди
У місті Житомирі триває перевірка Міністерства з надзвичайних ситуацій
16 квітня 2010 року 12:52

У місті Житомирі наразі триває перевірка Міністерства з надзвичайних ситуацій, метою якої є визначити наскільки міська влада, а також відповідні відомства готові до реагування на форсмажори. Перевіряючі залишились задоволені.

Протягом 12 та 13 квітня 2010 року ряд заходів перевірки проводились на території міста Житомира. Голова комісії, заступник житомирського міського голови Ігор Гундич довів до підлеглих план роботи під час перевірки системи цивільного захисту міста. До перевірки залучаються управління та відділи міськвиконкому, спеціалізовані служби цивільного захисту міста, учбові заклади, 24 потенційно небезпечних об’єкти та ряд інших суб’єктів господарювання.

Також в цей період проводились практичні  дії щодо реагування сил та засобів  на умовні надзвичайні ситуації. Так, 12 квітня для міста було дано ввідну про вибух газу в 9 поверховому  житловому будинку по вул. Героїв Пожежних 125 в, а 13 квітня ввідна була про аварію з виливом хлору на станції 2 підйому міськводоканалу.

Під час відпрацювання ввідних до практичних дій було залучено мобільну оперативну групу міськвиконкому, медичну службу, чергові служби життєзабезпечення міста, службу охорони громадського порядку, СЕС, а також підрозділи вогнеборців. Формування міських служб спрацювали своєчасно та на належному рівні.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare