Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464032
Прогноз погоди
Весняна перемога Шоу-театру «КЛЕМ» на міжнародному фестивалі в Молдові
13 квітня 2010 року 09:54

Не перший рік у Міжнародному фестивалі «Весняна Капель», що проходить у м. Аненій Ной Республіки Молдова беруть участь житомирські артисти з Шоу-театру «КЛЕМ». Цього року виступ на фестивалі був найбільш успіщним. КЛЕМ отримав Диплом Лауреата фестивалю, подарунки від мера, серед яких килим з зображенням «Стефана ІІІ Великого»,  та безліч позитивних емоцій.
Шоу-театр «КЛЕМ» отримав запрошення на фестиваль до Польщі, а вже наступного року їх чекають з концертами в столиці Молдови.
Участь у цьому Міжнародному фестивалі – це не тільки чергове визнання КЛЕМу на Міжнародному рівні, не тільки ще одна нагорода в «скарбницю успіху» цього колективу, а що найголовніше – це неоціненний досвід спілкування з талановитими людьми з усього світу та розширення своїх знань про культурне багатство різних країн.
Художній керівник шоу-театру Ігор Суржан, керівник колективу Олександр Нечаєв, хореограф Анна Перепелиця та весь акторський склад КЛЕМу висловлюють щиру вдячність усім, за чиїм сприянням став можливим успіх житомирських артистів на міжнародній сцені:
• Житомирському міському голові Вірі Тимофіївні Шелудченко
• Заступнику міського голови Олегу Ігоровичу Старинцю
• Начальнику управління культури Житомирської міської ради Віктору Степановичу Балюрку
• Начальнику управління освіти Житомирської міської ради Валентину Васильовичу Арендарчуку
• Президенту компанії «Рудь» Петру Володимировичу Рудю







Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове