Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464505
Прогноз погоди
Очищення Хлібної — справа спільна
12 квітня 2010 року 14:52

 

До Житомирського міського голови Віри Шелудченко через її сайт постійно звертаються житомиряни з проханням очистити вулиці Хлібну та Московську.

За словами Віри Тимофіївни «міська влада отримує діаметрально протилежні пропозиції: від «Знести всю цю торгівлю бульдозером і насадити клумби з квітами» до «Перекрити вулицю, взагалі зробивши її торговою зоною».

Один з мешканців «прибазарних» будинків пише «Наш двір постійно займають люди, що влаштували тут постійний ринок старих шмоток, посуду та іншого домашнього барахла. Вони з'являються тут до того, як я прокидаюся - а я встаю рано о 6.00. Цей будинок знаходиться по вулиці Хлібна, 18. Сусіди з будинку Хлібна, 16 і інші страждають так само. Прибулий народ витоптав всі посаджені квіточки і травичку. Вікна будинку неможливо відкрити від пилу і гаму. За людьми сюди приїжджають десятки автомобілів, пилять і димлять...»

З мешканцями навколишніх будинків у торговців постійно виникають конфлікти. Воно й зрозуміло — немає куди випустити дитину погуляти, де  вигуляти собаку або й посадити квітку, бо витоптана земля у дворі будинків на Хлібній більше нагадує бетон.

Окрім санітарної, моральної та криміногенної небезпеки, стихійна торгівля значно ускладнює також швидке реагування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, що вже неодноразово ставалось на Хлібній.













Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове