Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481584
Прогноз погоди
У поминальну неділю на Західному шосе буде запроваджено односторонній рух
9 квітня 2010 року 17:21

У Житомирській міській раді пройшла нарада присвячена поминальній неділі. На цей день міською владою спільно з працівниками Державтоінспекції, пожежними та медичними службами розроблено детальний план дій проведення поминальних днів у місті.

«Щороку на поминальний тиждень до міського цвинтаря приїжджає тисячі людей. Ми чітко розуміємо і знаємо всі труднощі з якими доведеться справлятися нам у день проводів», - говорить заступник міського голови Ігор Гундич.

Чиновник переконаний, що вирішити проблему з транспортними заторами можна лише за умови тимчасового запровадження одностороннього руху.

«Спільно з працівниками ДАІ ми розробили план дій у недільний день. На Західному шосе у напрямку Богунії до Проспекту Миру буде запроваджено односторонній рух.  Діяти він буде з сьомої ранку до вісімнадцятої години вечора», - наголосив Гундич.

Також, на нараді виділили місце для стоянки міських службам таксі – ріг вулиць Соснової та Красовського.  

У поминальний день на міському цвинтарі постійно чергуватиме карета швидкої та пожежники.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare